Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszautasítottam egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítottam egy lány szerelmét egy éve, úgy hogy utána nem is szóltam hozzá, kicsit kerültem is, visszakaphatom valaha?

Figyelt kérdés
Aki ráadásul az osztálytársam volt, és a legjobb barátnőjének is bejöttem...
2011. júl. 3. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Minden meg lehet,de ezt inkább szerintem tőle kellene

megkérdezned.:)

2011. júl. 3. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért utasítottad vissza, akkor még nem kedvelted vagy volt barátnőd?
2011. júl. 3. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a csaj rendes akkor amiatt nem mert a barátnőjének is bejöttél és akkor alapból tabu
2011. júl. 3. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akkor kellett volna meggondolnod drága, mikor nagy fájdalmat okoztál neki. erre most ezzel jössz h mégis. mikor az is lehet, h már nagy nehezen tullépett rajtad. nem lehet így játszani az érzésekkel...tipikus pasi vagy. de azért egy próbát megér. hajrá!
2011. júl. 4. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt kéne tudni h bejössz-e még neki?
2011. júl. 4. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném..
2012. jan. 2. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én arra jöttem rá ,hogy amikor nekem kellett egy srác akkor én nem kellettem neki,aztán ő akart ,én meg már nem... Szerintem jobban teszed ha keresel mást ,így nem lesznek felszakítva a régi sebek.
2012. jan. 2. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

A kerdes, hogy miert utasitottad vissza? Amugy szerintem se kellene itt "jatszadoznod". Mi van, ha ugy dont,hogy ad neked meg egy eselyt, aztan megint rajossz, hogy aaa, nem is kell nekem ez a csaj.

Eleg kemeny dolog az ilyesmit elviselni, hidd el tapasztalatbol beszelek.

2012. jan. 2. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha most az esélyekre vagy kiváncsi, akkor kevést, mert a nők az ilyet a lelkükre veszik. Derítsd ki.
2012. jan. 2. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!