17,5 éves lány vagyok, és szűz. Van egy srác akit nagyon bírok, a megismerkedésünk után 3 hónappal már többet is szeretetett volna. Én viszont visszautasítottam, mert még nem voltam kész a szexre! Meg szűz is vagyok mit tegyek?
Mondd, hogy csak kitaláltad ezt a kérdést. -.-
A pasinak van barátnője.
Neked irogat, hogy szexeljetek.
Te szűz vagy, és tisztában vagy azzal, hogy neki van barátnője, és semmit nem tesz annak érdekében, hogy ne legyen, sőt, nem tesz feléd semmit, csak irogatja a szexes dolgait.
Na, szerinted ezen tények után, csak kihasználna?
IGEN
Csak kihasználna, igen. Nehogy belemenj!
a szüzességet amúgy sem illik csak úgy odaadni bárkinek, pláne akivel nem is szeretitek egymást
"Félek hogy csak kihasználna.."
Örülök hogy felmerült benned ez a gondolat. Még szép hogy csak kihasználni akar!
Ez tényleg vicc.. még az is, hogy elgondolkoztál.
17,5 éves vagy? azt hittem ez csak az oviban fontos, hogy négy, vagy négy és fél éves valaki...
Üdv:
22 és háromnegyed éves lány :D
2. kommentelő nem, nem találtam ki tényleg ez van..azért is írtam.
köszönöm a válszokat, sokat segített abban hogy dönteni tudjak és mindenképpen közlöm a sráccal h ez így nem fog menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!