Szeretnék megpályázni egy pályázatot de 0 ötlet valami ötlet?
Nemsokára lesz egy pályázat ahova lehet benyújtani ötletet gondosan kidolgozva amivel semmi problémám nem lenne ma 2. Írtam is és nagyon jó minden kivéve hogy mégsem teljesen jó :( az egyik ötletem az drónnal való videó/fenykep felvétel volt a számolás minden megvolt nagyon jó viszont ugye nincsen tapasztalatom :( a 2. Ötlet az egy otthoni egyedi pulcsi, vászontáska, bögre, polo ötlet volt viszont ezzel pedig az a gond hogy magadnak kell beszerezni az alap termékeket 😅
3.500.000 Ft a keret ra amit nagyjából el is kell kolteni és ami kell eszköz tárgy bármi minimum 100.000Ft/db-nak kell lennie 😅 így nem igazán van ötletem azt tudom hogy mindenképpen online felületen akarom hogy működjön így az a költség megvan de nem tudom hogy hogy kene elindulni ötletet találni mivel ez a 2 volt a fejembe és puff.. sajnos jó ideje nem találok munkát mivel egy kisvárosban vagyok és mindenki panaszkodik hogy nincsen munka ezért is gondoltam hogy ezt megpalyazom veszteni valóm nincsen csak ötlet kellene örömmel fogadok minden apró morzsát <33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!