Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Velem van a baj ha nem vagyok...

Velem van a baj ha nem vagyok hajlandó egy vállalhatatlan ezeréves “autót” használni?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, szüleimnek mondtam h jó lenne egy autó, erre azt mondták h ezekből választhatok: 25 éves Swift vagy C-s Corsa, 4-es Golf. Erre azt mondtam h köszi de inkább nem, inkább járok busszal továbbra is. Majd azt mondta apám h sznob vagyok. Nem vagyok mert nem azt mondtam h legalább 10 milliós Merci vagy BMW kell, de azért van egy határ basszus. Iszonyat megalázó lenne vezetni egy ilyen autót, bele gondolni is rossz abba a szégyenérzetbe. Inkább járok busszal és azt kamuzom h zöld vagyok meg óvom a környezetet, ez nálam elvi kérdés, belvárosba minek autó amúgy is stb. Viszont ha egy ilyen fo*talicskával járnék mindenki rájönne h a szüleim annyira csórók h egy vállalható autót se tudnak a gyereküknek össze szenvedni. Ez van, a családját nem választhatja meg az ember de legalább a barátait igen.
okt. 5. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*közösségi
okt. 6. 09:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Magyarul: széllel szemben elég nehéz pisálni.
okt. 6. 09:04
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
De, sznob vagy. A felsorolt autókkal semmi gond nincs, ha normális példányt vesz neked apu meg anyu. Ha fizetik a fenntartást, akkor meg pláne.
okt. 6. 11:57
 14/18 Hintalow ***** válasza:
56%
Mèg egy voks a trollkèrdèsre, abból is az igènytelenebb fajta 😀
okt. 6. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
fujj, be nem ülnék használtautóba
okt. 6. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező!

Most már tudod, hogy veled van a baj, nem mással.

Nos, mi ezek alapján a döntésed? Mégis elfogadod azt az autót, amiért a seggedet sem kellett felemelned, vagy inkább lecseréled a "szégyenletes" családodat, aki felesleges energiákat ölt abba, hogy embert sikerüljön faragni belőled?

okt. 7. 04:39
 17/18 anonim ***** válasza:
A kérdező eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Gondolom most épp a buszon ül. :P
okt. 7. 09:52
 18/18 anonim ***** válasza:

“Nem a zsemle kicsi, hanem a pofad nagy.”

Elvarasaid magaddal szemben legyenek, ne masokkal.

Az nem elv, hogy elvarod masoktol, hogy olyanokat rakjanak a s*gged ala, amivel vaganykodhatsz. Ezt meg sznobizmusnak is keves, meg csak nem is a sajat cuccaiddal akarsz kivagyiskodni, hanem masok altal elertektol szeretned, hogy ertekesebbnel tunj.

Segitek: akkor sem tunnel annak, ha egy vadiuj BMW-t kapnal, ugyanis ugyanugy egy uresfeju nulla lennel, mint kocsi nelkul.

okt. 8. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!