Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért hallgat...

Magyar Péter miért hallgat akkor, mikor vállalhatatlan viselkedéséről kérdezik?

Figyelt kérdés

[link]

Magyar Péter továbbra sem hajlandó válaszolni a diszkóbotrányát érintő kérdésekre, miután június végén az Ötkert nevű szórakozóhelyen szemtanúk szerint nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után, órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. A Tisza Párt elnökét hétfőn a Magyar Nemzet szerette volna a botrányáról kérdezni. A kérdésekre nem válaszolt, azonban azt ígérte, a Telexnek válaszokat fog adni. Ígéretével ellentétben azonban az említett portálnak sem felelt a diszkóbotrányát érintő kérdésekre.

2024. júl. 23. 14:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Mert van, amit nem lehet kimagyarázni.
2024. júl. 23. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
43%

Mert tudja, hogy vaj van a füle mögött...

Ráadásul ez a hisztérikus, populista köcsög eddig kb mindenben hazudott ( nem akarok politikai pályára lépni, .. nem akarok EP képviselő lenni, ja, de igen....), ráadásul a balhékon kívül semmit sem tett le az asztalra!!

2024. júl. 23. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Mert aljas rágalmakat majd a bíróságon fogja tisztázni.
2024. júl. 23. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Mert nincs botrány, a rogánmédia mesterségesen próbál botrányt csinálni a semmiből. A legjobb stratégia ilyenkor az, ha nem foglalkozik vele.
2024. júl. 23. 15:03
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell a rogáni propaganda minden agyszüleményével foglalkozni.

Engem inkább az érdekelne, hogy miért veszélyeztették a búvárok életét azzal, hogy leküldték őket a Dunába egy állítólagos telefonért. Ez nem egy normális eljárás, sokkal inkább hatalommal való visszaélés, ami bűncselekmény.

Egyébként pedig meg kellene hallgatni az interjút, sok érdekes dologról beszélt.

2024. júl. 23. 15:08
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
3: Mégis mi lenne itt a rágalom? Számtalan tanú vallotta lényegében ugyanazt.
2024. júl. 23. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Akiket lefizettek? Ott voltál kérdező? 6-os, te? Én ott voltam... Szó sincs botrányról. Na vajon mikor törlik a válaszom?
2024. júl. 23. 15:19
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

1. csak azt hiszem el, amit a videófelvételeken a saját szememmel látok, "szemtanúk" nem érdekelnek

2. azokon a felvételeken nincs semmi, amit ne csináltam volna én is életem egy-egy pontján :)

2024. júl. 23. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
23%
7: LOL, a messiáskövetők agya tényleg egészen elképesztően működik.
2024. júl. 23. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
6. persze, a NER hűbéresei esetleg
2024. júl. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!