Magyar Péter miért hallgat akkor, mikor vállalhatatlan viselkedéséről kérdezik?
Magyar Péter továbbra sem hajlandó válaszolni a diszkóbotrányát érintő kérdésekre, miután június végén az Ötkert nevű szórakozóhelyen szemtanúk szerint nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után, órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. A Tisza Párt elnökét hétfőn a Magyar Nemzet szerette volna a botrányáról kérdezni. A kérdésekre nem válaszolt, azonban azt ígérte, a Telexnek válaszokat fog adni. Ígéretével ellentétben azonban az említett portálnak sem felelt a diszkóbotrányát érintő kérdésekre.
Mert tudja, hogy vaj van a füle mögött...
Ráadásul ez a hisztérikus, populista köcsög eddig kb mindenben hazudott ( nem akarok politikai pályára lépni, .. nem akarok EP képviselő lenni, ja, de igen....), ráadásul a balhékon kívül semmit sem tett le az asztalra!!
Nem kell a rogáni propaganda minden agyszüleményével foglalkozni.
Engem inkább az érdekelne, hogy miért veszélyeztették a búvárok életét azzal, hogy leküldték őket a Dunába egy állítólagos telefonért. Ez nem egy normális eljárás, sokkal inkább hatalommal való visszaélés, ami bűncselekmény.
Egyébként pedig meg kellene hallgatni az interjút, sok érdekes dologról beszélt.
1. csak azt hiszem el, amit a videófelvételeken a saját szememmel látok, "szemtanúk" nem érdekelnek
2. azokon a felvételeken nincs semmi, amit ne csináltam volna én is életem egy-egy pontján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!