Magyar Péter miért hallgat akkor, mikor vállalhatatlan viselkedéséről kérdezik?
Magyar Péter továbbra sem hajlandó válaszolni a diszkóbotrányát érintő kérdésekre, miután június végén az Ötkert nevű szórakozóhelyen szemtanúk szerint nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után, órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. A Tisza Párt elnökét hétfőn a Magyar Nemzet szerette volna a botrányáról kérdezni. A kérdésekre nem válaszolt, azonban azt ígérte, a Telexnek válaszokat fog adni. Ígéretével ellentétben azonban az említett portálnak sem felelt a diszkóbotrányát érintő kérdésekre.
Nem tudom, de már kezd elegem lenni, hogy az M1 híradóban minden este ez megy (átalában úgy csinálom, hogy először megnézem az ATV -t, majd az M1 -et és az RTL -t, hogy minden oldalról tájékozódjak).
Én is mérges vagyok az eset miatt Péterre, láttam a felvételeket is, lehet velem vitatkozni, ez nem politikushoz méltó viselkedés. Viszont az, hogy már 1 hónapja történt, és minden este elmondják a kormánymédiában, ahogyan azt is, hogy kisétált az ATV -ből... másról is beszélhetnének. Ebben egyet értek velük, hogy nem volt szép ilyet tennie, de azért ne vigyük túlzásba. Szemtínúknak meg nem hiszek, azokat le is fizethették, csak a videófelvételeknek, a Dunába dobott telefon meg... lehet igaz, lehet nem, majd kiderül. Az sokat elárul a magyar igazságszolgátatás minőségéről, hogy még mindig nem vizsgálták ki az ügyet.
2-es: a mondás helyesen: "vaj van a fején" Abból ered, hogy "akinek vaj van a fején, ne menjen a napra".
Kevered a "valami van a füle mögött"-tel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!