Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 22bet csaló oldal lenne?

22bet csaló oldal lenne?

Figyelt kérdés

A Minap 30ezer ftot feldepoztam a 22bet nevű sportfogadó oldalra, kaptam is 100%os depo bonuszt, (bónuszegyenleg 30.000ft) amit 4es kötéssel felvittem 120ezerig. Na itt ennél a pontnál lelőtték a fiókomat a szó szoros értelmében. Se fogadni, se nyerőgépezni, semmit nem tudtam. Emailben ezt a választ kaptam [angolul]

"A bukméker fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül megtagadja bármely személy fogadását vagy befizetését.

A fogadás nem elérhető az Ön számára. Kérjük, hozzon létre egy kifizetési kérelmet, hogy megkapja a számláján maradt összeget."

Majd pár perc múlva fogták, és eltűntették a bónuszegyenlegemet,úgy ,ahogy volt.

Nyertes szelvény: [link]

Levelezés után: [link]

Vélemények? Ja és persze már nem válaszolnak az emailekre!

szept. 16. 23:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 Köszi
szept. 25. 15:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Annyival kiegeszitenem magam, hogy vannak az uninal amik jobbak kinalatban, de pl skrillre pontosan 2ora a kifizetes, lehet revoval befizetni es kifizetni.

A csak hobbi jateksoknak azert jo, mert nagyon sok bonuszt adnak. Mara pl volt egy 8ks kezi bl fogadasert 4k ingyenfogadas. Van tippjatek ahol ertekes freebeeket lehet nyerni nem tul nehezen.

szept. 25. 20:54
 23/26 anonim ***** válasza:
Milyen megbízható sportfogadás oldalt tudsz még ajánlani?
szept. 26. 08:22
 24/26 anonim válasza:
Meneküljetek erről az oldalról. Nyertem 3.500.000 Ftot, kifizetesnel problema adodott hitelesitsem magam… mindent elküldtem de kértem még egy hitelesített bankszamlakivonatot is, haza utaztam MO.ra, nagyjabol emiatt, megcsinaltam minden féle formátumban, nevetséges kéréseik voltak, de mindent megcsináltam. 75üzenetet valtottunk e-mailben. Mikor nem tudtak mit kitalalni jött egy üzenet hogy bannoltak az oldalrol fellebbezesnek nincs helye stbstb… Ne nyerj sokat :) De ha van eszed ne is játsz itt!!!
nov. 21. 10:19
 25/26 A kérdező kommentje:
24es már nem játszok itt. 20bet / betswapen játszom. Utóbbin 10-15perc max a kifizetés.
nov. 29. 16:25
 26/26 anonim ***** válasza:
a betswap bevált? nagy összeget is kifizet gond nélkül?
dec. 30. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!