Mi a bővítmény neve amit az oldal ajánl - többek közt a Gyakran Ismételt Kérdéseknél is - a videók lejátszásához?
Egy reklámblokkolón kívül nincs másra szükség, azt meg kötve hiszem, hogy az oldal ajánlaná, hisz a reklámokból él az az oldal.
De miért nem tudsz belépni?
Felmész a sorozatbarátra:
Beírod a felhasználóneved és a jelszavad, és rákattintasz a belépésre. Hogy mi a felhasználóneved és a jelszavad, azt mi nem tudhatjuk.
Reklámblokkolóból pedig az Ublock Origint tudom ajánlani bátran.
Google Chromehoz:
Mozilla Firefoxhoz:
Olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket, és megtalálod a választ.
"Hogyan lehet videót nézni?
Az oldal megtekintéséhez ha lehetőséged van akkor a Google Chrome böngészőt, és a Pure motion plugint használd, teljesen más élményt fogsz tapasztalni. Android esetén a Kiwi browserre telepíthető a bővítmény."
Szóval erre a Pure motion nnevű dologra gondol az oldal. Bevallom, soha nem használtam még, tökéletesen megy reklámblokkolóval is (ezt azért ne írd bele az igénylőlapba :D).
Mindenképp olvasd el legalább a gyakran ismételt kérdéseket, ha már a jogi nyilatkozatot és a szabályzatot nem szeretnéd elolvasni. Ezért akartam, hogy legalább a gyiket olvasd el, ugyanis fontos dolgokat tartalmaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!