Angelo99 kérdése:

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Észrevették ,hogy a gyakorikerdeseken mar 15 percenkent lehet kerdezni meg nem is oly reg 30 percenkent lehetett.Szerintetek a nézetseg lehet az oka? A tik tok lehet a vetélytárs?(remélem) a kérdést nem törlik....
tegnap 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Bizonyára jogosultsági szintet léptél.
ma 00:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogyan?ez nem csak nekem van igy
ma 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy milyen időközönként lehet kérdést, választ írni – és több más is –, 2020. május 20-ától a jogosultsági szinttől függ.

[link]

ma 00:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha ezt nem is tudtam es ennek mi oka van hogy igy dontottek?
ma 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Főként, hogy ha kitiltott használó új fiókkal regisztrál, akkor legalább egy ideig elég korlátosak legyenek a lehetőségei. Például, mások válaszainak értékelésénél kevésbé számít bele az értékelése a válasz számított értékébe azzal, hogy alacsonyabb jogosultsági szintnél alacsonyabb határig számítják be súlytényezőként az értékelési százalékát.

De, mindenkit, aki kevesebb korlátot szeretne, minél jobb eredmények elérésére késztet.

ma 00:38
 6/8 A kérdező kommentje:
De nekem ez nagyon jo 15 percenkent irhatok ki kerdest.
ma 00:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Talán érthetőbb az egész, ha a követelményekkel együtt mutatom: [link]

Amúgy el nem tudom képzelni, hogy kinek van annyi, választ csak itt remélő kérdése, hogy akár a több órás időköz korlátot jelent.

ma 00:50
 8/8 A kérdező kommentje:
De hogy hogy nekem regisztraciom is.. Nincs annyi.
ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!