Magyarországon mennyiből lehet megélni, és félre is rakni?
Figyelt kérdés
Nemrég végeztem a sulival. Jelenleg ahol dolgozok 500-600ezer között keresek. Azt hittem ez jónak számít, viszont ahogy olvastam csomóan elvileg 600fölött keresnek, de még az is kevés nekik. Még anyámmal élek. Szerettem volna elköltözni, de feleslegesnek találom, mivel saját hitelmentes nagyobb házban élünk, így pénzkidobásnak érezném elköltözni. Inkább elválasztom a házat ha lesz rá pénzem. Anyámnak szoktam pénzt adni mivel ő nem keres valami jól, illetve magamnak veszek kaját is mert próbálok egészségesen enni. Így szórakozással/kajaval együtt 200körül megy el egy hónapban nekem. De most sok olvasgatás után rendesen szorongani kezdtem hogy ennyire kevés ez a 5-600 is:Dszept. 4. 00:59
21/21 anonim válasza:
#15: Ha otthon laksz és autó hiteled sincs, akkor a számokból le lehet venni kb 200ezer forintot, viszont szerintem a kérdező sem akar majd családostul a mamahotelben lakni vagy épp a párja, mert nagyon családromboló tud lenni.
160-ért valami nagyon kint lévő helyen tudsz bérelni... szobákat adnak ki 70-80-ért. Mi a 32 m2-es lakásunkat többért adjuk ki és még az is messze van a belvárostól, eléggé szerintem ár alatt. Amikor meghirdettük vagy 30-an ugrottak rá, mert elmondásuk szerint ilyen olcsón sehol se találnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!