Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ökonet/biocom mlm cégnél...

Az ökonet/biocom mlm cégnél miért szálltak el úgy az árak?

Figyelt kérdés
így is gondolom kaszálnak ezerrel de azért elég durva én leginkább csak a fogkrémjüket vásárolom 1300Ft-ról indult mér majdnem 2000Ft egy tubus fogkrém szerintem ez elég durva.Úgy látom ez a cég is pénzéhes már nagyon.

aug. 30. 10:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A fogkrémüket használom évek óta és nem rossz viszont elgondolkodtam,hogy valami olcsóbb alternatívát fogok keresni akár csak bolti terméket is.Esetleg valaki nem tud hasonlóan jó sls/fluorid mentes fogkrémet jobb áron valahol?
aug. 30. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Minden drágult az elmúlt években. Van ami kevésbé. Van ami nagyon durván. Nem tudom mi ezen a meglepő
aug. 30. 11:04
 3/11 A kérdező kommentje:

2/

Az a meglepő,hogy ezek a cégek így is kaszálnak mert már alapból is túlárazottak.

aug. 30. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

De te azt hiszed, ők is annyiért kapják az alapanyagokat, mint 2-3 éve, cssk több hasznot tesznek rá?

Brutál elszállt mindennek az ára. Meglepődnél, ha tudnád, milyen alacsony hasznot használnak a kereskedők az árverseny miatt.

aug. 30. 11:58
 5/11 A kérdező kommentje:

4/

Ismerem az mlm cégeket mind túlárazott nekem nem kell bemutatni

aug. 30. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg mennyi volt az euró árolyama, mikor bejöttek ezek a cuccok, meg mennyi most.
aug. 30. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, a Porsche és a Ferrari is túlárazott.

Ám minden terméknek megvan a maga felvevőpiaca, ha nem lenne, nem létezne.

aug. 30. 12:52
 8/11 A kérdező kommentje:

7/

Ez hülye példa volt mert azok luxus cikkek,ezek meg rendes fogyasztási cikkek.

aug. 30. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Tévedsz, a "luxus cikkek" (sic!) is "rendes fogyasztási cikkek", csupán más a célpiacuk.

Éppúgy, mint ahogyan a százforintos fogkrémnek sem ugyanaz a célpiaca, mint egy minőségi, MLM-ben forgalmazott fogkrémnek.

S az MLM-es, minőségi fogkrém sem "túlárazott", hisz a dm-ben vagy a müllerben is a hasonló minőségű fogkrém hasonló áron van, mint az MLM-es.

Ugyanez minden termékre igaz, a táplálékkiegészítőkre, kozmetikumokra és minőségi tisztítószerekre is.

A hasonló minőség hasonló áron van, ha MLM-es, ha nem.

aug. 30. 16:17
 10/11 A kérdező kommentje:

9/

Ne védd már annyira az mlm-et

aug. 30. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!