2300 ft egy mozi jegy. Akciós napon 1800ft. Nem szálltak el nagyon az árak? Ennyiért megéri beülni egy filmre?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 22:18
1/7 anonim válasza:
Mindig van olyan, akinek ez aprópénz. Nekem nagyon drága, a mozi közelébe sem megyek már régóta.
2/7 anonim válasza:
Ez teljesen jó ár 4800Ft volt Avatar 2 két főre 3D etele plázában.
4/7 anonim válasza:
Kinek mi éri meg. Én utoljára akkor voltam mikor elkezdődött a 3D láz, érdekességből meglestem egy filmet úgy aztán ennyi, azon kívül nem izgat a mozi, de ismerek olyat is aki minden hétvégén jár szinte, még ha nem is angyon érdekli a film csak mert számára moziban jobb filmezni.
5/7 anonim válasza:
Nagyon ritkán járok moziba, és akkor is olyan filmet nézek meg, ami látványos. Ilyen lenne most pl az avatar 2, de jelenleg nincs rá keret. Nekem 2-3 évente egyszer van ilyen, annyi általában belefér. Havi szinten átlag magyar fizuból esélytelen.
6/7 anonim válasza:
„Havi szinten átlag magyar fizuból esélytelen.“
Piára, cigire valahogy mégis mindig jut. Érdekes ez.
7/7 anonim válasza:
De, elszálltak az árak...Viszont személy szerint nekem megéri. Azért mert én nekem fiatal korom óta az egyetlen szórakozásom csak a mozi volt. Nem disco-zok, nem bulizok, nem iszok, nem cigizek, nem kávézok. Erről az egy kikapcsolódásomról is nem szeretnék lemondani. De csak akkor megyek, ha nagyon érdekel egy film és úgy érzem, ezt a pénzt megéri. Volt olxan év amikor egyszer voltam, de volt olyan mikor havi 2 szer egy félévben. Szóval ez filmfüggő is nálam, de mivel már minden máson spórolok, legalább ezt meghagyom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!