Miért annyira hihetetlen sok proli számára, hogy van aki SOKKAL többet keres náluk?
Ezen jót kacagtam.
Két somielierrel való borkóstolás és tenisztorna között meg gyakorikérdésekre jàr fröcsögni a magyar (egyébként a màsodik vilàghàború óta a tàrsadalomból teljesen kihalt) "arisztokràcia".
Emellett valakinek hatalmas vagyon lenne havi 1-millió is. Mindig attól függ, hogy ki mire költi vagy hogyan szórja el. Láttam én már itt nyavalyogni valakit 700-ezerrel és konkrétan elszórja feleslegesen a pénzét. Míg más - egyéb jó körülmények miatt - a harmadából jól él. Tehát ez sem általánosítható.
Az sem meghatározható ezekből, hogy ki proli és ki nem. Úgy látom, hogy a fogalommal sem vagytok tisztában. Megint ennyit az intelligenciáról. :-)
Végre valaki. Én ismerek olyan embereket, akik az utolsó pénzüket is tengerpartra költik, hogy legyen mit posztolni. Ezek azok az emberek, akik örök mókuskerékben ragadnak és megfelelési kényszerben szenvednek. Akiknek meg igazán van pénze semmit se posztolnak a nyaralásról, pedig egész nyáron külföldön vannak kb. az 5. országot járják már.
17:02
Mondjuk azokat se irigylem. Nekik màr mit ad ha megnézik a 10. ugyan olyan vilàgvàrost vagy tengerpartot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!