Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért annyira hihetetlen sok...

Miért annyira hihetetlen sok proli számára, hogy van aki SOKKAL többet keres náluk?

Figyelt kérdés

aug. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
#20: De, én szoftverfejlesztő vagyok, tehát ezekszerint te meg biodroid vagy.
aug. 18. 14:59
 22/73 anonim ***** válasza:
94%
Nem szabad a pénzzel kérkedni, noname oldalakon se!!! Hallottam, hogy egy vállalkozónak lamborghinije volt. Kiírtották a családját, kirabolták, 50 éves korára lelki, testi és anyagi csődöt mondott. Ha vezető fejlesztő vagy, akkor pontosan tudod, hogy több ember tudja a jelszavadat, e-mail címedet a gyakorihoz és látja a válaszaidat. Minimum kamera + kitáblázni, riasztó, alapos zárak, magas kerítés. Bizonyos pénzösszegnél 1-2 testőr se árt.
aug. 18. 15:06
 23/73 anonim ***** válasza:
kérdező: biztos nem az eszedért szeretnek!!! (már ha szeretnek)
aug. 18. 15:18
 24/73 A kérdező kommentje:
#23: téged miért szeretnek, mesélj! :) :) :) :) :)
aug. 18. 15:27
 25/73 anonim ***** válasza:
91%
Mindenhova külön strong password, 2 faktoros védelem, e-maileket, sms-ket nem megnyitni, csak biztonságos oldalakat használni, nappal is zárni az ajtót. Külföldiek is képesek eljönni a pénzedért, ha kitudódik. Temut meg mindenki kerülje messziről!!!
aug. 18. 15:34
 26/73 anonim ***** válasza:
Szerintem Linux a legjobb, de azzal is óvatosan milyen parancsot adsz meg a terminálban.
aug. 18. 15:48
 27/73 anonim ***** válasza:
93%

Azt hiszem most bukott ki, hogy közöd sincs a programozáshoz, nem hogy CTO szerepkör. Ha annyira CTO vagy lássuk a papírt róla, természetesen kitakarva.

aug. 18. 15:52
 28/73 A kérdező kommentje:
sosem mondtam, hogy CTO vagyok, te meg nekem itt ne utasítgass debilke
aug. 18. 16:11
 29/73 anonim ***** válasza:
94%
Te magad írtad, hogy vezető szoftverfejlesztő vagy. :D Jó röhögést kívánok az általad leprolizott embereknek! Ugyanis most buktattad le magad.
aug. 18. 16:20
 30/73 A kérdező kommentje:
Az is vagyok, debilke.
aug. 18. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!