Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért annyira hihetetlen sok...

Miért annyira hihetetlen sok proli számára, hogy van aki SOKKAL többet keres náluk?

Figyelt kérdés

aug. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
80%

9

Ezt az érvelést sosem értettem. Mi a valószínűbb, hogy egy ilyen online kérdezős oldalon amit kevesen vesznek komolyan és legtöbben csak időtöltést keresnek rajta olyanok vannak felulreprezentalva akik számítógépen dolgoznak kb kötetlen munkaidővel vagy az, hogy olyanok akik a gyárban A gépsor mellett állnak napi 9 órát ahová még telefont sem vihet be?

aug. 18. 09:49
 12/73 A kérdező kommentje:
Ja, mindig megkapkom, hogyha ennyi pénzem lenne nem itt lennék... Mintha havi 1-2 millió nettó akkora hatalmas vagyon lenne :D :D :D :D :D Vagy talán pont azért, mert nem vagyok rászorulva, hogy heti 6 napot 12 órázzak, hogy a lakbért ki tudjam fizetni, így rengeteg szabadidőm van, már csak a szellemi munkavégzés mikéntjéből kifolyólag is.
aug. 18. 10:06
 13/73 anonim ***** válasza:
37%

12

Minek hergelni a népet? Én leírtam a tapasztalataim, nem tetszett nekik, mert ez az igazság. Egyébként igen, vannak itt sokan, akik megkeresnek havi 2 milliót. Teljesen felesleges olyan emberekkel leállni veszekedni, akik nincsenek olyan szinten, mint te. Engedd el a dolgot.

aug. 18. 12:18
 14/73 anonim ***** válasza:
47%
12 - Hiába van sok pénzed; IQ-t nem lehet venni belőle... ez a te bajod.
aug. 18. 12:28
 15/73 A kérdező kommentje:
Imádom amikor a betanított munkát végző biodroid büfög arról egy vezető szoftverfejlesztőnek, hogy alacsony az IQ-ja! :D :D :D :D :,D Kitalalni sem lehetne ennél nagyobb bohózatot!!! :D :D :D :D :D
aug. 18. 13:26
 16/73 anonim ***** válasza:
81%

15 Kisköcsög, úgy vagy te szoftverfejlesztő, mint ahogy én biodroid!

Nyalhatsz, és ropogtathatsz - húzz a búsba a pénzeddel együtt!

aug. 18. 13:29
 17/73 A kérdező kommentje:
#15: Ezekszerint akkor te valóban biodroid vagy, hiszen én meg valóban szoftverfejlesztő vagyok, méghozzá vezető beosztású. Köszi a megerősítést.
aug. 18. 13:35
 18/73 anonim ***** válasza:
25%
Férjem is CTO. Nem szabad leállni velük veszekedni. Minket szétszedtek Facebookon, amikor munkaerőt kerestünk. Napi szinten zaklat annak ellenére, hogy töröltem a fészemet...
aug. 18. 14:27
 19/73 anonim ***** válasza:
25%
*zaklatnak
aug. 18. 14:28
 20/73 anonim ***** válasza:
70%

17 " úgy vagy te szoftverfejlesztő, mint ahogy én biodroid!"

Mivel én viszont nem vagyok biodroid, így te nem vagy szoftverfejlesztő!

Megerőltető volt az értelmezés?

aug. 18. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!