Miért olyan hihetetlen sok ember számára hogy vannak akik pénzt tudnak csinálni online pókerrel?
Én sima heads upokat játszom, s mivel nem vagyok rossz játékos, ezért nyerő is vagyok.
Sok magyar amikor ezt meghallja, hitetlenkedik. Mintha az egész arról szólna hogy ott mindenki bukik.
Az oldal a jutalékból él, nyertes játékosok pedig vannak.
1: nem mondtam hogy milliókat nyerek. De tudok vele pénzt csinálni. Ez nem azt jelenti hogy bármennyit.
Mikro téten vagyok nyerő.
Megérdemlitek egymást, Csajszika és Pokolbeli_fagyizás :D Kérdező te az új Balázs akarsz lenni a napiszintű kamu kérdéseiddel (Nem csoda, hogy nincs melód ha itt éled az életed), Csajszika te meg minden egyes k*rva kérdés alá odaírsz valamit, 80%ban valami random szart ami amúgy senkinek se segít.
De ha titeket ez tesz boldoggá:D
3: Minden téten lehet. Csak nekem nincs bankrollom 300 dollárral beülni heads upolni.
Viszont a pici téteken eredményes vagyok és nagyon finom az ebből nyert pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!