Miért olyan hihetetlen sok ember számára hogy vannak akik pénzt tudnak csinálni online pókerrel?
Figyelt kérdés
Én sima heads upokat játszom, s mivel nem vagyok rossz játékos, ezért nyerő is vagyok.
Sok magyar amikor ezt meghallja, hitetlenkedik. Mintha az egész arról szólna hogy ott mindenki bukik.
Az oldal a jutalékból él, nyertes játékosok pedig vannak.
2021. okt. 13. 19:10
11/14 anonim válasza:
Nem hihetetlen számomra.
Az viszont igen, hogy Sas Balázs a szülei ingatlanjából picsogó fórumtroll alkoholista tudna, na azt nem hiszem el. :D
12/14 anonim válasza:
Szóval nem keresel szinte semmit vele megis azt mondod hogy penzt csinálsz...
Bazsi, menj el a legkozelebbi lidl parkolojaba es kerd el a kosarat mindenkitol es told vissza oket. Szerintem ezzel tobb penzt fogsz csinálni mint a poker karriereddel... Vagy a programozó karriereddel :)))
13/14 Koplárovics Béci válasza:
"Mikro téten vagyok nyerő."
Vakok közt a félszemű a király...
14/14 anonim válasza:
És a gyakori bérkommelntelés vagy a mikrolimites póker fizet jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!