REpont alkalmazásból saját bankszámlára mennyi idő kiutalni a pénzt? vagy egyből átjön?
Figyelt kérdés
aug. 2. 07:43
3/13 anonim válasza:
Elvileg 1 percen belül átmegy a pénz. Gyakorlatilag viszont nekem volt már olyan, hogy egy délutáni visszaváltás ára csak másnap érkezett meg. Sajnos nem hibátlan a rendszer.
5/13 anonim válasza:
Eddig egyszer használtam, akkor az 50 forint egyből megjött.
6/13 anonim válasza:
Nekem 90 %- ban szinte egyből rajta van max pár perc, előző héten volt olyan több óra volt, de akkor is adott napon megérkezett.
Olvasva Mohu oldalán hozzászólásokat én a szerencsések közé tartozhatok, azért ott nem ritka az olyan komment több nap volt.
7/13 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva?? Az összes válasz normális volt.
8/13 anonim válasza:
Mert van itt két retardált, akiknek annyi örömük van az életben, hogy mindenkit lepontoznak.
9/13 anonim válasza:
Kb két hete valaki megkérte írjuk le, hogy is van ez mi a menete ( utalvány / utalás stb.) leírtam neki mindent kedvesen részletesen, mi a különbség az egyutas és többutas között, minek mi az előnye hátránya stb., nos le lettem pontozva mint a huzat. :D
10/13 anonim válasza:
Egy hónapja megérkezett az utalás kb. 1 perc múlva, egy hete kb. 15 perc múlva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!