Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gazdagok, el szoktatok azon...

Gazdagok, el szoktatok azon gondolkodni, hogy egy 3-400 ezret kereső ember esetleg sokkal okosabb nálatok, sokkal fontosabb munkát végez nálatok, és nehezebb egyetemet is végzett el, mégis ezt a munkát végzi, mert szereti és mert hasznosnak tartja?

Figyelt kérdés
júl. 31. 22:58
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Még életemben nem olvastam olyat mástól, hogy ő is felelős azért, hogy ebben az országban az xy szar. Ellenben olyat már egy csomót, hogy neki semmi köze hozzá, hisz ott se volt, rá se gondolt, azt se tudja mi az, stb.

aug. 5. 23:00
 42/57 anonim ***** válasza:
Es hany embertol olvastal barmit is a ~10 milliobol?
aug. 5. 23:04
 43/57 A kérdező kommentje:
Szerinted a hozzászólásaidnak van bármi építő haszna?
aug. 5. 23:06
 44/57 anonim ***** válasza:
Igen, talan radobbensz toluk, hogy ostoba vagy.
aug. 5. 23:07
 45/57 A kérdező kommentje:
Nem, arra döbbenek rá, hogy te vagy végtelenül ostoba.
aug. 5. 23:08
 46/57 anonim ***** válasza:
Ez megmagyarazza a kerdesedet.
aug. 5. 23:09
 47/57 A kérdező kommentje:
Jól írtad a 38-as válaszodban, te alkalmatlan vagy a munkák többségenek elvégzésére.
aug. 5. 23:10
 48/57 anonim ***** válasza:
Nem en irtam a 38-as valaszt.
aug. 5. 23:12
 49/57 A kérdező kommentje:
Bocs, akkor csak egy idepofátlankodó senki vagy, aki mások nevében írogat marhaságokat.
aug. 5. 23:12
 50/57 anonim ***** válasza:
Marmint kinek a neveben irogattam egy anonim oldalon?
aug. 5. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!