Vásárlói megkárosítás áldozata lettem.Kihez fordulhatok ügyem orvoslása ügyében,és mi a menete,idős nyugdíjas vagyok?
Figyelt kérdés
vásárlói átverés#vevő átverése
júl. 30. 10:54
2/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy magánszemélytől vagy cégtől vásároltál.
Az sem mindegy, hogy mit értesz megkárosítás alatt.
3/9 anonim válasza:
Pontosan mi történt? Attól is függ, melyik hatóság foglalkozik vele.
4/9 BeefEater válasza:
A "vásárlói megkárosítást" én úgy értelmezem, hogy ő az eladó és a vásárlója verte át.
5/9 anonim válasza:
Esetleg leírhatnád hogy pontosan mi történt ahelyett hogy teljesen irreleváns információkat böfögsz ide (mint pl nyugdíjas vagy), úgy talán nagyobb eséllyel tudnánk segíteni.
6/9 anonim válasza:
Ki járt jól ?
Mekkora a kár ?
A másik fiatal nyugdíjas ?
8/9 anonim válasza:
Ha az eladó magánszemély, akkor semmit, mert előre nem fizetünk, ezt minden hirdetési oldal ki is hangsúlyozza. A Vatera pl. vállal kártérítést a hirdetői helyett, de csak 1-2 ilyen oldal van, méshol semmiféle garancia nincsen, lutri.
Amennyiben az eladó cég, akkor meg a fogyasztóvédelemhez lehet fordulni.
Kérésre nem fizették vissza a pénzt?
Visszaküldés volt?
9/9 anonim válasza:
Kiemelés helyett inkább azt írd le mi történt!
Kitől vásároltál?
Mi a kár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!