Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennyit képes félretenni...

Ki mennyit képes félretenni egy hónapban?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám a havi 380 ezer forintos béremből a legtöbbet kihozni a hónapban? Cél lenne egy autóvásárlás, de havi 50-60-tól nehezen tudok többet eltenni és lassan gyűlik. 1 gyermeket nevelek egyedül, saját gázban. Milyen praktikákat vessek be? Pl. rájöttem hogy van párszáz forintos fájdalomcsillapító is, eddig drágán vettem. Min lehetne még?
júl. 24. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Átlagosan olyan 380-at tudok félretenni egy hónapban. Nyilván van, amikor több, van, amikor kevesebb. Pl. amikor nyaralni voltunk, abban a hónapban nem maradt megtakarítás.
júl. 24. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"havi 380 ezer forintos béremből"

"1 gyermeket nevelek egyedül"

"autóvásárlás"

"havi 50-60-tól nehezen tudok többet eltenni"

Ebben a helyzetben felejtsd el a dolgot! Kezdjük ott, hogy a 380 már eleve nagyon karcsú egy gyerek neveléséhez is. Csak a rezsi és a kaja legalább 150-170 havonta, ha nem akarsz szemetet enni.

Ha csak 50-60-at tudsz félretenni, akkor még ha meg is vennéd a kocsit, miből tartanád fent? Egy olcsó városi kisautó fenttartása is, ha csak évi 10 ezer km-t mégy, legalább 40-50 ezer forint (üzemanyag, szerviz, biztosítás, adó, parkolás, stb), gyakorlatilag semmi pénzed nem maradna.

Itt az egyetlen megoldás a bevétel növelése!

júl. 24. 12:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Vidéken élek, még jónak is mondható a fizetésem másokhoz képest, mi mást tehetnék ha ilyen munkakörért ennyi jár? Pénzügyi banki területen vagyok háttérdolgozó 8-16-ig tartó munkakörrel a gyerekért jönni menni kell, szívbeteg vagyok, fizikai munkát vagy plazmaadást nem vállalhatok. De egyébként se lenne itt bármi olyan más munkakör ami többet fizetne, pedig angolul is tudok és alapdiplomám is van.
júl. 24. 15:20
 14/15 anonim válasza:
Semennyit sajnos
júl. 24. 15:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Backendesként angol tudással számos remote pozi elérhető és akkor tökmindegy, hol élsz.
júl. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!