Minden hónapban szeretnék félretenni egy kis pénzt, lekötni és kamatoztatni. Ezt most hol érdemes megtenni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 10:24
1/5 A kérdező kommentje:
Azaz, jelenleg hol éri meg a leginkább lekötni az ember pénzét, hol kapná meg érte a legmagasabb kamatot?
2014. aug. 17. 10:27
2/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem, mennyi az a kis pénz, milyen hosszú ideig akarsz félrerakni, milyen célra ? (Utóbbinál főleg arra gondolok, hogy lakáscél vagy más.)
3/5 anonim válasza:
Ha Észak-magyarországi vagy, akkor ÉRB Bank.
4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan. Arra lennék kíváncsi, hogy jelenleg hol kapnám meg érte a legmagasabb kamatot. Ennek természetesen személyesen is utána fogok járni. Egyenlőre csak arra lettem volna kíváncsi, hogy kinek mi a személyes tapasztalata, hogy ki, mit tudna tanácsolni, illetve nem ajánlani. Azt már pl. tudom, hogy a Magyar Posta 3 százalékos kamatot kínál. Az egyenlőre még nincs eldöntve, hogy pl. 1-15 -20 év múlva mire fogom költeni a megspórolt összeget, de minél hamarabb szeretném elkezdeni a gyűjtögetést.
2014. aug. 17. 20:01
5/5 anonim válasza:
Én a hosszabb távú megtakarításaimat nem bankban fialtatom, hanem biztosításban, persze nem kockázatos unit linked, tőzsdeiben. Több előnye van, számomra legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!