Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a vásárló megtévesztése?

Ez a vásárló megtévesztése?

Figyelt kérdés
Mától van a Lidl-ben jégkásakészítő gép. Megvettem a gyerekeknek. Nem vártam tőle sokat, de 1-2 pohár jégkását igen. Itthon derült ki, hogy ez nem más, mint egy jégdaráló. Nem csinál jégkását. Az újságban nem írták, hogy ez csak a jeget darálja. 11 ezer körül vettem. Tudom ez egy ipari géphez képest olcsó, de nem is vártam tőle azt a mennyiséget.
júl. 20. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

A hasznalati utmutatot elolvastad?

Lehet az en fejemben alakult ki hamis kep a jegkasa fogalmarol, de szerintem ha jeget is es szorpot is raksz a daraloba akkot jegkasat fogsz kapni a vegen.

júl. 20. 10:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Az újságot néztem meg és ott így szerepel a gép. Itthon bontottam ki és akkor derült ki, hogy nem csinál jégkását. Ez olyan, hogy megveszek egy kenyérsütőgépet, de a tésztát csináljam meg én. Rengeteg jég kellene, hogy 1 liter kása legyen a gyerekeknek.
júl. 20. 11:00
 3/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%

Dehát a jégkása az darált jég. Beleteszed az alapanyagot (jeget és szörpöt, vagy kenyér esetén a lisztet, olajat, tojást, amit akarsz), és kapod a terméket.

Én is néztem amúgy, de valahogy teljesen egyértelmű volt, hogy nem fog jeget készíteni, csak a kész jeget darálni. Biztos én vagyok bolond, de még az akciós újságban is csak darálást ír. Meg azt, hogy 30W. Hát ennyiből meg igencsak lassú folyamat lenne jeget is készíteni.

"Rengeteg jég kellene, hogy 1 liter kása legyen a gyerekeknek."

Hát úgy 1 liter...

júl. 20. 11:13
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Ez jegkasa keszito gep!

Mari!

Mit gondoltal, a kiwit, meg a malnat ki adagolja hozza?

Benne ul egy kis filippino?

A radioban meg benne vannak a zeneszek?

lol

júl. 20. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
A jégkása az darált jég kapaszkodjmeg.
júl. 20. 12:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Jég az víz, tehát a víz a hozzávaló. A kenyérnél se én csinálom a lisztet.😃
júl. 20. 13:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy teszek a gépbe vízet és szörpöt. Csalódtam, mert ez nem készítőgép, hanem daráló. Sok készítőgépem van és ez egy szar.
júl. 20. 13:26
 8/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%

"Sok készítőgépem van és ez egy szar."

Ez így van, de mit vártál 11000Ft-ért? Bocs, de ezt nagyon benézted.

júl. 20. 16:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Benéztem, mert az újságban nem írták le...
júl. 20. 16:49
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

"Jég az víz, tehát a víz a hozzávaló. A kenyérnél se én csinálom a lisztet."

Ugh...

Csakhogy a liszt a jéggel egyenlő ebben az esetben.

Próbálj meg a kenyérsütőgépbe nyers búzát (simát, tönkölyt, vagy durumot), rozst, vagy Graham-et belerakni; lássuk meg mi sül ki belőle (pun intended 😉)!

Ugyanis a te analógiád szerint ezek felelnek meg a víznek!

Tehát ha már:

Jégkása-készítő --> Kenyérsütőgép; akkor:

Jég --> Liszt

Víz --> búza, Graham, vagy rozs.

júl. 20. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!