Miért mondják hogy külföldön jobb az élet?
31: NINCS olyan, hogy AZ adó.
Többszáz-féle adó van és mindenkire más adók vonatkoznak.
Volt egy féléves tantárgyunk, ami csak arról szólt, milyen adók vannak.
Én pl. szinte csak adómentes tevékenységeket végzek.
Nalam az ado volt a legkisebb tenyezo. A megelhetesi koltsegek 30-40%-kal magasabbak, ellenben az atlagfizetes a duplaja a magyarnak, kotelezo a 13. es 14. havi fizetes, jobb a levego es az ivoviz minosege, az infrastruktura, az oktatas es egeszsegugy, a kozbiztonsag, fenyevekkel jobbak a nok, sokkal nagyobb a valasztek etelek teren, tengerparton elhetek stb.
Gyakorlatilag nem tudok olyan dolgot mondani, ami jobb volt Magyarorszagon.
Ez csak polgarpukkaszto kamukerdes.
Rengetegen mennek pár nélkül is, sőt en Europa masik végében is rengeteg magyarba botlok.
De a kerdezo nagymagyar külföldön is.
Es ugye tele van penzel, de 5 ev után is minimálbért keres.
En is nemetbe elek mar 10 eve.. szingli vagyok, penzem van, hazam van, munkam van, van haz allatom.
De egyebkent ha ram irnal ne szamits sokra... hisz parkapcsolatot nem akarok :) akar mennyi penzrol lenne szo a kesobbiekbe. En nem vagyok megvasarolhato. Szivesen
34: "Nem értem, nem az volt a kérdés, hogy miért költöznek emberek Spanyolországba a 25% adó miatt? Gondolom azért, mert ők Magyarországon több adót fizetnének."
Igen, és én rákérdeztem, miről van szó, hogyhogy 25%, mivel ilyenről Magyarországon nem tudok.
De nem válaszol!
34: "Nem értem, nem az volt a kérdés, hogy miért költöznek emberek Spanyolországba a 25% adó miatt? Gondolom azért, mert ők Magyarországon több adót fizetnének."
Csak hogy, amikor itt 15% az adó?:)))
Miről beszél??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!