Miért mondják hogy külföldön jobb az élet?
Figyelt kérdés
boldogabb?? Nem hiszem.. 5,5 éve Németországba élek.. jó pénz van. Pénzzel sose volt gond... De itt vagyok 26 éves és kurvára nincs egy magyar kapcsolatom... Párt szeretnék de minden magyar lányt párral, családdal gyermekkel jönnek, és vannak... Nincs boldogság... Itt nem... És nem nem fogok német, arab szíriai, mittudom én milyen nemzetiségű személyel ismerkedni... teljesen kétségbe vagyok esve.. ezeket az éveket erre kellene használni hogy kapcsolat legyen. Szerelem.. de ... Ah.. sose leszek boldog...júl. 14. 11:58
21/40 anonim válasza:
Akkor nem a külföldi élettel van gondod hanem hogy nem találsz párt.
A kettő nem ugyanaz.
24/40 anonim válasza:
18: Ez hol van?
Milyen szintű nyelvtudás kell, hogy diplomás munkát kapj?
26/40 anonim válasza:
25: És emiatt mennek magyarok Spanyolországba?
MMMIIIII?!?!?!
XD
27/40 anonim válasza:
26: Igen. Nekem például Spanyolországból és Belgiumból volt anno hasonló ajánlatom, csak utóbbinál 52% adót fizettem volna 25% helyett magasabb megélhetési költségek mellett, így Spanyolországba jöttem.
28/40 anonim válasza:
27: És ez mért jobb, mint a magyarországi 15%-os adó?
29/40 anonim válasza:
27: Tényleg azért mennek magyarok Spanyolországba, hogy több adót fizethessenek?
Magyarázd már el, légyszi!
30/40 anonim válasza:
28: Már 15%-ra csökkentették Magyarországon az adót? Megnéztem most egy 2024-es bérkalkulátort, abban még 30% felett van. Ez mikor történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!