Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a munkaszerződés módosítás...

Ez a munkaszerződés módosítás így korrekt?

Figyelt kérdés

2023.11.20 óta dolgozom egy egyesületnél.

Most júli 1el béremelést kaptam, így munkaszerződés módosítás történt.

A módosítás:

"Munkaviszony kezdetének napja: 2023. év 11. hó 20. nap.

A munkáltató és a munkavállaló megállapodnak abban, hogy a munkavállaló

munkavégzésének helye a munkáltató által meghatározottak szerint a munkáltató intézményeiben

történik: .....................

Munkaszerződés időtartama: Határozatlan, általános teljes munkaidős munkaviszony

keretében foglalkoztatja, a jelen munkaszerződésben foglalt feltételek szerint. A felek megállapodnak

abban, hogy a munkaviszony első három hónapja próbaidőnek minősül, amely időtartam alatt

bármelyik fél írásban közölt, indoklás nélküli felmondásával jogosult a munkaviszonyt megszüntetni.

A munkaidő átlag heti 40 óra. A munkarendet - 8 órás - és a munkakezdést a munkáltató

jogosult meghatározni, a munkaidőt a munkáltató osztja be.

A munkaidő 8 órás, 30 perc étkezési idővel, amely nem része a munkaidőnek.

A munkavállaló felett a munkáltatói jogokat XY elnök gyakorolja.

A munkavállaló közvetlen felettese: elnök

8. Munkabér (bruttó): XY,- Ft / hó, ezt kiegészítik a jogszabályokon alapuló pótlékok.

9. Bérkifizetés napja: tárgyhót követő 10.nap"

Szóval ami nekem szúrja a szemem, hogy próbaidő újra?!?!

júl. 3. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Félreérted. Nincs új próbaidő.
júl. 14. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!