Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnánk jobban spórolni?

Hogyan tudnánk jobban spórolni?

Figyelt kérdés

Én 23 éves vagyok, párom 28.

Mindketten dolgozunk minden nap, párom hetelni szokott.

Ketten élünk, kettő fizetésből. Én 205 ezret keresek, párom 250-300 között, mikor hogy.

Nekem van egy hitelem, 40.000ft mínusz a fizetésemből, + havonta szoktunk 100ezret félre tenni nagy bevásárlásra, amiben benne van minden, étel, ital, vegyszerek, stb. Fizetjük a rezsit, vizet villanyt.

Nem főzök mindennap.

Mégis van, hogy hónap végére alig marad pénzünk.

Mit tehetnék? Szeretnék vállalni még egy munkát, de mindenhonnan elutasítanak, mert gondolom van egy főállásom, ami miatt nem ugráltathatnak jobbra-balra. Párom villanyszerelő, nagyon okos ember, mégsem abban dolgozik, vagyis azt csinálja, de ez most hosszú.

El vagyok keseredve, mégis mit tehetnénk, hogy jobban éljünk?

Semmit nem költök magamra, se műkörmöm, se műszempillám, se kozmetikushoz nem járok se fodrászhoz, ruhát is már azt sem tudom mikor vettem magamnak utoljára, párom se költ magára semmit, maximum fodrászhoz megy..

jún. 14. 20:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Havi 100 ezer a kaja? Hova akartok spórolni, nekünk 300-400 között van
jún. 15. 02:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem pl. Borsod, akkor nem értem.

Első ránézésre nem a kiadással van baj, én egyedül keresek 600 nettó felett, pedig érettségim sincs. Nem tudom, mit dolgoztok, de egyikőtöknél sem kerek a bevételi rész. Mintha te takarító lennél a MÁV-nál, a barátod meg mondjuk őr, 8 órában. Egy kajafutár meg tudja keresni mindkettőtök fizuját. Munkahelyváltás legyen, mindkettőtöknél.

jún. 15. 03:53
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Valoban a beveteli oldal a gond. 200-220 ezret pizzafutarkent kerestem 9 eve tanulas mellett.
jún. 15. 08:29
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
Egy hipermarketben árufeltöltőként meg lehet keresni 260-300 között. Igen, hétvégén is kell dolgozni, de valamit valamiért.
jún. 15. 08:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Nagyon keveset kerestek. Pláne a párod, aki villanyszerelő és hetel. Ha villanyszerelőként hetelne projekteken, akkor ennek alsó hangon a dupláját meg kellene keresnie alkalmazottként is. Szóval én nem a spóroláson agyalnék, hanem azon, hogy hogyan növeljük a bevételeinket, mert ez sajnos nem túl erős fizetés egyikőtöknél sem.
jún. 15. 10:31
 16/23 A kérdező kommentje:

Eladó-pénztárosként dolgozom 🙂

Egyet értek mindenkivel.

jún. 15. 12:28
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
NE! Spórolni akarj, hanem többet keresni! Tipik magyar hozzáállás!
jún. 17. 11:35
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Itt a megoldás!

Ne úgy gondolkodj mind egy Proli.

https://www.youtube.com/watch?v=IoOd_K9ACO4

jún. 17. 17:37
 19/23 A kérdező kommentje:
Borsodban nem tudom hogyan lehet többet keresni itt kilátástalan a helyzet :(
jún. 20. 11:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért maradtok ott?
jún. 20. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!