Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnánk jobban spórolni?

Hogyan tudnánk jobban spórolni?

Figyelt kérdés

Én 23 éves vagyok, párom 28.

Mindketten dolgozunk minden nap, párom hetelni szokott.

Ketten élünk, kettő fizetésből. Én 205 ezret keresek, párom 250-300 között, mikor hogy.

Nekem van egy hitelem, 40.000ft mínusz a fizetésemből, + havonta szoktunk 100ezret félre tenni nagy bevásárlásra, amiben benne van minden, étel, ital, vegyszerek, stb. Fizetjük a rezsit, vizet villanyt.

Nem főzök mindennap.

Mégis van, hogy hónap végére alig marad pénzünk.

Mit tehetnék? Szeretnék vállalni még egy munkát, de mindenhonnan elutasítanak, mert gondolom van egy főállásom, ami miatt nem ugráltathatnak jobbra-balra. Párom villanyszerelő, nagyon okos ember, mégsem abban dolgozik, vagyis azt csinálja, de ez most hosszú.

El vagyok keseredve, mégis mit tehetnénk, hogy jobban éljünk?

Semmit nem költök magamra, se műkörmöm, se műszempillám, se kozmetikushoz nem járok se fodrászhoz, ruhát is már azt sem tudom mikor vettem magamnak utoljára, párom se költ magára semmit, maximum fodrászhoz megy..

jún. 14. 20:28
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Nincs autónk, bulizni nem járunk, én nem dohányzom csak a párom, de ő is keveset szív.
jún. 14. 20:28
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

Kezd el írni, hogy tételesen mire költötök. Aztán ebből ki tudod szűrni mi az ami nem létszükséglet és az így felszabadult pénzt eltenni.

Jobban nézni az akciókat és úgy tervezni a bevásárlást, érdemes a közeli szavidős dolgok között is szétnézni.

Keress egy jobban fizető melót.

jún. 14. 20:46
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem alberletben eltek hanem sajat lakasban akkor valamit nagyon rosszul csinaltok.
jún. 14. 20:50
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
Növelni kell a bevételeiteket vagy csökkenteni a kiadásaitokat.
jún. 14. 21:18
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

#5 - Ez csak akkor megy, ha ebben a párja is partner.

Ha te csökkenteni akarod a kiadásokat, de a másik nem, akkor nem fog menni.

jún. 14. 21:37
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Csökkenteni egy szint alá nem tudod a kiadásokat, max ha találsz valakit aki eltart. Szóval 1 megoldás marad, fejleszteni a tudásodat és jobban fizető állást keresni.
jún. 14. 21:38
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
* nem csak alkalmazotti munka létezik.
jún. 14. 21:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanuljatok valamit, amivel jobban fizető munkát kaptok.
jún. 14. 23:17
 9/23 anonim ***** válasza:
51%

450-500 két emberre elég kevés. Eleve a kaja 160, plusz mondjuk albérlet és máris elment a pénz kétharmada.

A bevételt kellene növelni, pl villanyszerelő vállalkozóként havi nettó 500 reális.

jún. 14. 23:35
 10/23 anonim ***** válasza:
54%

1, költs kevesebbet

2, keress többet

jún. 15. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!