Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valójában ki Szendrei Ádám?

Valójában ki Szendrei Ádám?

Figyelt kérdés

A YouTube folyton nyomja a hirdetéseit.

Befektetési tanácsokat ad, ezel érnek valamit vagy nem is segít senkinek, csak lenyúlja a nagy pénzeket, amiket az oktató anyagokért ad.

Az egyik hirdetése úgy kezdődik, hogy elmondja, minden eladtott big mac után kereshet bárki pénzt.

Bizonyára az osztalékra gondol.

Ha 10 millió forintért veszek McDonald's részvényt, akkor az osztalékokból származó jövedelem adókat levonva 34700 forint évente!

Tehát 10 000 000 forint befektetéssel lesz $100 haszon egy év alatt.

Ez aztán a nagy befektetés.

máj. 30. 12:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

És megéri, hasznos tanácsokat ad?

máj. 30. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ad egy módszert, amibe lehet hinnie, és működhet is, de ahogy màr irtam nem ad csodaformulát a gazdagsàghoz, és nem maguktól fognak müködni azok a dolgok amiket mond, hanem au egyénnek kell bele tenni az időt vagy energiát.
máj. 31. 04:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Valaki multkor irta, hogy Szendrei igerte elarulja a tutit, az evi 20% hozam titkat, ha megveszed az anyagat. De nem derult ki semmi konkretum.

Ez igaz?

máj. 31. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Az ígéret rész nem igaz.
máj. 31. 12:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondom én már falra mászok tőle mikor állandóan az ő hirdetése ugrik fel. "Tudtad, hogy minden eladott BigMac és Nike cipő után kereshetnél pénzt?" - Igen tudtam Ádám, vagy akár veszthetnék is ha éppen nem megy jól az adott vállalatnak miután megvettem a részvényeit. Amúgy igazat beszél, belekötni nehezen tudnék az evidens állításaiba, de nekem ez nagyon alapszint és borzasztóan untat, nyilván nem én vagyok a célközönsége. A befektetésekkel ismerkedők nyugodtan nézzék, hallgassák, olvassák. Én meg valószínű előfizetek Youtube Prémiumra mielőtt összetörném a monitort.
máj. 31. 19:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ideje lenne újítania vagy finomhangolnia a Youtube-hirdetésein, mert ez a BigMac-Nike cipő téma már a könyökén jön ki sokaknak akik befektetésekkel vagy pénzügyekkel kapcsolatos videókat néznek. A múltkor pont a Meki DCF analíziseit néztem, erre bedobja nekem közben zsinórban többször egymás után Ádám BigMac-es hirdetését. Én meg közben pont azt nézném, hogy tényleg kereshetnék-e pénzt minden eladott BigMac után.
máj. 31. 19:50
 17/17 A kérdező kommentje:

#16 ez a YouTube hibája.

Nem értem miért ad Szendrei Ádám hirdetést, ha az ő tartalmát nézed.

jún. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!