Ha beleharaptam az ezüst érmémbe akkor már nem fogom tudni beváltani?
Annyit se tudsz a nemesfémről kérdező, hogy van a tört ár, a fazon ár, az új ár ezek az alapok, innen indul a gyüjtői meg az általad agyonszopott "befektetési" ami már kb a legkissebb rügy a fán.
Befektetési nemesfémmel is olyan finomságnál érdemes foglalkozni, ami már annyira tiszta, hogy a többi kategóriára vagy megmunkálásra alkalmatlan!
Aztán még te osztod az észt?
"Annyit se tudsz a nemesfémről kérdező, hogy van a tört ár, a fazon ár, az új ár ezek az alapok, innen indul a gyüjtői meg az általad agyonszopott "befektetési" ami már kb a legkissebb rügy a fán."
De ez honnan jön neked hogy ezzel ne lennék tisztában?
Maga a kérdés is erre vonatkozik hogy ettől elveszíti e azonnal a befektetési minősítését. Befektetési arany lapok vagy rudak esetében már önmagában az is csökkenti a felvásárlási árat ha kiveszik a csomagokásból
"Befektetési nemesfémmel is olyan finomságnál érdemes foglalkozni, ami már annyira tiszta, hogy a többi kategóriára vagy megmunkálásra alkalmatlan!"
Nem mondtál újat..
"Aztán még te osztod az észt?"
Én a bugyuta kérdésekre válaszoltam amiket féltettek.
Te viszont látszag kötekedsz mivel szalmabábozol. Olyan önmagában egyébként igaz állításokat teszel aminek a helyességét nem tagadtam. (előző kommentem) És úgy állítod be mintha számomra nem lenne egyértelmű milyen kritériumai vannak a befektetési arany /ezüst stb minősítésnek. Mi a célod ezzel a kötekedéssel?
"Te meg akkor ennyi erővel promótálod a befektetési nemesfémet mint terméket! Naív kérdés mögé bujtatva.."
🤣🤣🤣 Biztos nagyon jól csinalom akkor...gyere le te jó Isten.. Ugye nem szavazol ennyi aggyal? Ugye most csak vicceltél? Mond hogy nem komolyan mondtad ezt kérlek!
"Nincs olyan, hogy befektetesi minosites."
Dehogy nincs. Az a legkisebb rügy a fán. Ezt már háromnegyed 1 óta tudjuk. Mondd, te nem figyelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!