Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha beleharaptam az ezüst...

Ha beleharaptam az ezüst érmémbe akkor már nem fogom tudni beváltani?

Figyelt kérdés
Egy 1 unciás ezüst érméről van szó. Beleharaptam hogy meglátszik két helyen rajta a fogam nyoma. Ebbe bele köthetnek később?
2024. máj. 22. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:

Annyit se tudsz a nemesfémről kérdező, hogy van a tört ár, a fazon ár, az új ár ezek az alapok, innen indul a gyüjtői meg az általad agyonszopott "befektetési" ami már kb a legkissebb rügy a fán.

Befektetési nemesfémmel is olyan finomságnál érdemes foglalkozni, ami már annyira tiszta, hogy a többi kategóriára vagy megmunkálásra alkalmatlan!

Aztán még te osztod az észt?

2024. máj. 23. 12:45
 42/69 anonim ***** válasza:
Aztán még kiírsz egy ilyen bugyuta kérdést ... Igazi troll vagy 😂
2024. máj. 23. 12:48
 43/69 A kérdező kommentje:

"Annyit se tudsz a nemesfémről kérdező, hogy van a tört ár, a fazon ár, az új ár ezek az alapok, innen indul a gyüjtői meg az általad agyonszopott "befektetési" ami már kb a legkissebb rügy a fán."

De ez honnan jön neked hogy ezzel ne lennék tisztában?

Maga a kérdés is erre vonatkozik hogy ettől elveszíti e azonnal a befektetési minősítését. Befektetési arany lapok vagy rudak esetében már önmagában az is csökkenti a felvásárlási árat ha kiveszik a csomagokásból

2024. máj. 23. 13:21
 44/69 A kérdező kommentje:

"Befektetési nemesfémmel is olyan finomságnál érdemes foglalkozni, ami már annyira tiszta, hogy a többi kategóriára vagy megmunkálásra alkalmatlan!"

Nem mondtál újat..

2024. máj. 23. 13:21
 45/69 A kérdező kommentje:

"Aztán még te osztod az észt?"

Én a bugyuta kérdésekre válaszoltam amiket féltettek.

Te viszont látszag kötekedsz mivel szalmabábozol. Olyan önmagában egyébként igaz állításokat teszel aminek a helyességét nem tagadtam. (előző kommentem) És úgy állítod be mintha számomra nem lenne egyértelmű milyen kritériumai vannak a befektetési arany /ezüst stb minősítésnek. Mi a célod ezzel a kötekedéssel?

2024. máj. 23. 13:25
 46/69 anonim ***** válasza:
Te meg akkor ennyi erővel promótálod a befektetési nemesfémet mint terméket! Naív kérdés mögé bujtatva..
2024. máj. 23. 13:48
 47/69 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy befektetesi minosites.
2024. máj. 23. 13:51
 48/69 A kérdező kommentje:

"Te meg akkor ennyi erővel promótálod a befektetési nemesfémet mint terméket! Naív kérdés mögé bujtatva.."

🤣🤣🤣 Biztos nagyon jól csinalom akkor...gyere le te jó Isten.. Ugye nem szavazol ennyi aggyal? Ugye most csak vicceltél? Mond hogy nem komolyan mondtad ezt kérlek!

2024. máj. 23. 14:11
 49/69 A kérdező kommentje:

"Nincs olyan, hogy befektetesi minosites."

Dehogy nincs. Az a legkisebb rügy a fán. Ezt már háromnegyed 1 óta tudjuk. Mondd, te nem figyelsz?

2024. máj. 23. 14:13
 50/69 anonim ***** válasza:
Hülyeséget nem kell írnod. Mondanám, hogy mutass valami hivatalos formát erre a minősítésre, de úgyis azt fogod válaszolni nagy kamuzós arccal, hogy ha akarom, keressem meg én :)
2024. máj. 23. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!