Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha beleharaptam az ezüst...

Ha beleharaptam az ezüst érmémbe akkor már nem fogom tudni beváltani?

Figyelt kérdés
Egy 1 unciás ezüst érméről van szó. Beleharaptam hogy meglátszik két helyen rajta a fogam nyoma. Ebbe bele köthetnek később?
2024. máj. 22. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
De gondolom már leesett mennyire sötét vagy, ezért hirtelen elkezdzél másról beszélni 😅
2024. máj. 22. 20:54
 32/69 anonim ***** válasza:

😂

Tizennégyezer ötszáz ft neked a befektetés?

Nálam a heti zsebpénze a gyereknek kb !

2024. máj. 23. 07:55
 33/69 A kérdező kommentje:

Látom, haladunk 🙈🤣

Ez már valami hogy legalább eddig sikerült eljutni a felfogásban. Nem semmi!

Na most hogy ezt sikerült felfogni hogy ez bizony értéket képvisel, a következő az lenne hogy ezt csak azért vettem mert tetszett.

2024. máj. 23. 09:55
 34/69 anonim ***** válasza:
Jaj 32-es, hagyd már szegényt. A lényeg, hogy befektette a vagyonát.
2024. máj. 23. 10:00
 35/69 A kérdező kommentje:

Nekem nem probléma, csak ne ostoba kérdést tegyen fel amit már 20x elmagyaráztam. Ellenben ha bármi értelmes kérdés merül fel a témával kapcsolatban állok rendelkezésére. Nekem azt tanították hogy aki valamiben hátrányt szenved vagy valamilyen problémája van azt segíteni kell, nem rúgdosni.

UI: A rosszhíszemű szándékos félreértésed ellenére szó sem volt "vagyonról" hanem egy adott valami kis dolognak az értékéről.

2024. máj. 23. 10:14
 36/69 A kérdező kommentje:
Az analógia mentén nyilván azt is kérdezhetném hogy ha egy 500-asnak leszakad a sarkából egy kis darab vagy valamilyen módon sérül akkor milyen mértékig marad beváltható.
2024. máj. 23. 10:16
 37/69 A kérdező kommentje:

"Tizennégyezer ötszáz ft neked a befektetés?"

Nem, szerintem te azt érted félre hogy a "befektetési arany vagy befektetési ezüst" stb az egy fogalom. Nem azt jelenti amit te tulajdonítasz neki hogy "a teljes vagy részleges vagyonát valaki aranyba fektette" Pl az ékszer az teljes más és semmi köze hozzá, mivel az sem mindegy milyen formában van az a nemesfém.

Mielőtt valami újabb ordenáré suttyóságot írnál kicsit néz utána mert ellenkező esetben buta maradsz ami nekem mindegy, de neked nem jó.

2024. máj. 23. 10:26
 38/69 anonim ***** válasza:
Jézusom! Beleharaptál egy ezüstérmébe? Miért?
2024. máj. 23. 11:44
 39/69 anonim ***** válasza:

Mert stupid 🙉

Annyira buta sose legyek, hogy a legócskább "nemesfémet" vegyem befektetési alapnak két pizza meg egy desszert áráért 😂

2024. máj. 23. 12:33
 40/69 anonim ***** válasza:

Lehet fogalom vagy aminek hívod a lényeg, hogy a tört ár diktál mindíg! Az az alap, amit bármilyen körülmények között is garantáltan megkapsz érte!

A többi mese habbal!

2024. máj. 23. 12:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!