Erste bróker mennyire jó kriptozáshoz?
Figyelt kérdés
máj. 21. 12:34
11/17 A kérdező kommentje:
Tisztában voltam az előző hozzászóló által írt dologgal, de megköszöntem, mert vette a fáradtságot és normális, segítő módon írt, veled ellentétben.
Plus500-on gyakorlok CFD-vel demón, sikerrel. De magyar brókert keresek inkább, az esetleges kapcsolattartás és ügyfélszolgálat miatt.
Belső frusztráltságot felesleges itt kiélni, nem oldja meg a gondokat.
máj. 21. 21:10
12/17 anonim válasza:
Én is normálisan írtam, csak nem vagy képes megérteni. Pedig magyarul írtam, nem kínaiul. Xd
13/17 anonim válasza:
@11
Mivel nincs magyar kriptotőzsde, így magyar brókernél nem tudsz "kriptózni".
Valójában a plus500-nál sem "kriptózol", hisz ott nem tudsz valóban kriptót venni, csupán kripto-cfd az, amivel kereskedsz.
14/17 anonim válasza:
Ha tisztaban voltal azzal amit irtam, akkor szamomra elegge kodos, hogy miert is irtad ki ezt a kerdest, mire is szeretnel tulajdonkeppen valaszt kapni.
15/17 A kérdező kommentje:
A kérdésemet nem jól fogalmaztam meg.
Magáról az Erste brókerről szeretnék véleményt kérni (már akinek van velük tapasztalata), csak a kripto CFD érdekel.
máj. 21. 23:33
16/17 A kérdező kommentje:
Mint kriptot nem akarok vásárolni, majd tárolni.
máj. 21. 23:36
17/17 A kérdező kommentje:
#7-est minek kellett lepontozni? Ennyire frusztrált itt az átlag, hogy anonim oldalon kell csillapítani magában?
máj. 22. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!