Melyik online brókercéget válasszam?
Figyelt kérdés
Van néhány kitétel:
EGT tagállam legyen,
A kereskedés "ellenőrzött
tőkepiaci ügylet" legyen
Rendelkezzen mt4/mt5 platformmal
A kereskedési számlát bármikor le lehessen tölteni, a fejlécen azokkal az adatokkal, ami a NAV-nak kell.
Több éves múlttal rendelkezzen
márc. 9. 10:07
1/9 A kérdező kommentje:
Az elsőt rosszul fogalmaztam. Természetesen a brókercég legyen bejegyezve, egy EGT tagállamba.
márc. 9. 10:15
2/9 anonim válasza:
Magyarországon a legnépszerűbbek az admirals és az xm.
Mindkettő megfelel az elvárásaidnak.
3/9 anonim válasza:
Tbszt nem emlitetted, latszik nem ertesz hozza.... Interactive brokernel jobbat nem kapsz jelenleg
4/9 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm, azt hittem hogy az Admiral az Egyesület Királyságban van bejegyezve.
2. Honnan jött az a gondolatod, hogy tbsz számlát akarok nyitni?
márc. 9. 12:47
5/9 anonim válasza:
Az admirals valóban brit, ám magyarként néhány hónapja oda már nem tudsz regisztrálni. Magyar adóalanyként a ciprusi fiókot tudod kiválasztani. Lényegében minden ugyanaz, csak nem londoni székhelyű, hanem ciprusi.
6/9 anonim válasza:
Előzőhöz még annyit, hogy nekem is brit felügyeletnél nyitott számlám volt, még 2017-ben nyitottam, amit decemberben áthelyeztek a ciprusihoz.
8/9 anonim válasza:
Neked tok mindegy, jatekpenzel szorakozol... Ha nem igy lenne akkor tudnad hogy mennyire fontos a tbsz
9/9 anonim válasza:
@8
Neked fontos a tbsz.
Miből gondolod, hogy másnak is?
@7
IBKR-en hol találod az mt4/5-öt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!