Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A nettó vagyonod hány százalék...

A nettó vagyonod hány százaléka van az egyes kategóriákban, és hány éves vagy?

Figyelt kérdés

(Nem az összegekre vonatkozik a kérdés, hanem hogy az egész nettó vagyon hány százaléka)

1 Pénzeszközök:

2 Kötvények, adott kölcsönök, követelések, pénztári számlák, kötvény és pénzpiaci befektetési alapok:

3 Részvények, részvénytúlsúlyos befektetési alapok, vállalkozások:

4 Ingatlanok:

5 Ingóságok:

6 Derivatívák:

7 Kötelezettségek, adósságok:

—————————

Összesen nettó vagyon: 100%

jan. 30. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Kb,

Ingatlan 50

Kripto 50

30F

jan. 30. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyapámtól örököltem egy 130 millióra becsült családi házat Dunakeszin egyébként egy csóró vidéki irodai munkás vagyok helyben nettó 360k fizetésért, de legalább van home office meg amúgy is tök rugalmas a munkaidő és nem kell megszakadni, szóval elégedett vagyok összességében 😎

26/N

jan. 30. 12:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, fontos megjegyeznem hogy elég a %-okat megadni, pl a második válaszoló esetében:

1.: 0%

2.: 0%

3.: 0%

4.: 100%

5.: 0%

6.: 0%

7.: 0%

jan. 30. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Vérem nem akarlak megbántani hogy szép szavakat puffogtatsz de mi a fityfene elgondolásból vetted külön a derivatívákat (6) a 2-es kötvényektől és a 3-as részvényektől?

nekem amúgy 80 % ingatlan, 10% ingóság, 10% pénzpiaci befektetés kategorizáld ahogy akarod, kb egyharmad indexkövető rtf egyharmad kötvény és egyharmad egyéni részvény

26f

jan. 30. 15:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értem a felvetésed, derivatívák teljesen külön állatfaj.

Nem használhatók befektetési célra mint a 2. adósságinstrumentumok vagy a 3. tőkeinstrumentumok, csak kereskedési vagy fedezeti célra. Kezdetben, megkötésükkor mindig 0 értékről indulnak (a valóságban a bankok eleve saját maguknak kedvezően árazzák őket, szóval inkább mínuszból indul az ügyfèl számára) és a mögöttes ügyletektől függően változik az értékük elszámolásig plusz és minusz végtelen közt. Szóval nincs %-ban kifejezhető hozamuk sem, mint a 2. és 3. eszközkategóriáknak. Inkább hasonlítanak fogadásra. Határidős ügyletek, swapok, opciók tartoznak ide.

jan. 30. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy 10 milliós ingatlanom, 5 százalékom egy 150 milliósban amit én fogok örökölni, ezen kívül én minden megtakarítást aranyba és ezüstbe teszek, bár az eszközök értéke függetlenek a nemesfémtől, és többet is ér, mint a nemesfém ár
jan. 30. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel már pont lejár a kis hitelem, így csak a hetes él 45%-kal. Az kötelező havi kiadás rezsire, szolgáltatásokra, étkezésre. A hitelem k.b. 11,5% volt, tehát összesen 56,5% kiadásom volt. Meg is érzem, most kezdek fellendülni újra.

35/F

febr. 21. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!