Hogyan tudnék félretenni havi nettó 600 ezerből?
Lehet ez elsőre soknak tűnik, de amúgy meg egyáltalán nem az. Egyedül élek albérletben, havi 220-at fizetek. Még erre jön rá a kaja, ami 150k (nagydarab ember vagyok, 191cm és 110 kg.) Utána 100k a havi kötelező dolgok, mint pl. diákhitel fizetése, bkk és egyéb bérletek, edzés, mobilnet, stb. És már ott tartok, hogy elköltöttem 570-ezret, és nem vettem magamnak semmi extrát, nem mentem el szórakozni, vagy meginni egy sört a haverokkal. A félre tevésről meg nem is beszélve.
Úgy érzem, hogy ez a 600 ezer ma olyan mint 7-8 éve 200 ezer volt.
#3 Keresek én, csak nem találok az a baj. :'D
#2 Jó de gondolom azért nálad másak a körülmények.
Kajára sem költesz sokat, napi 3 evés 2000 ft-al számolva csak, ami semmi, az 180.000 ft egy hónapra.
150-ből nagyon olcsón kihozod.
Egy albérlet is ma ennyi.
Utolsó vagyok és #1
Ebből hogy akarsz félretenni, ha egy csövesbánat bkv-val közlekedsz és még egy szar kocsid sincs?
" És már ott tartok, hogy elköltöttem 570-ezret"
220 + 150 + 100 = 470, nem 570.
Én 565 ezret keresek és havi kb 250-et rakok félre úgy, hogy soha sem főzök és kb 200k minimum elmegy csak az étkezésre.
A legjobb ha szerzel egy barátnőt és összeköltöztök vagy csak kiveszel egy szobát, amíg ez nem történik meg.
#8: a bicikli meg a gyaloglás sem feltétlenül olcsóbb.
ha annyit gyalogolsz, 2 havonta vehetsz új cipőt, főleg ha 110kg vagy.
A BKV a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!