Átlagos németországi munkára mennyi egy magyar munkavállaló reális nettó jövedelme? Mondjuk egy egyszerű munkacsoportra gondolok, például összeszerelés egy áruházban, ahol nem kell németül tudni, csak utasításokat követni.
1# azt a pár mondatot?
Ha tudja, megérti. De ettől még nem tud németül.
"például összeszerelés egy áruházba"
Ez mióta átlagos munka? Ez egy átlagon aluli alulfizetett csicskamunka amit a 8 általánossal rendelkező alja réteg végez minimálbérért.
tegnap 22:32
és akkor hogy irja alá majd a munkaszerződést? hogy kap tűzvédelmi oktatást? netán ha valami új jön menet közben. értetlenül? utána meg hazamegy és előadja, hogy itt minden milyen szar, meg csak átverték. közben csak nem olvasta el es értette meg, ami le van írva. tipikus hiba, naponta látom ezt, rengeteg német céghez járok, akik magyarokat alkalmaznak. mindenhol probléma van ezzel.
"A kérdés még ugyanúgy áll, mert eddig egy választ nem kaptam"
ott írtam a legelső válaszban, ennél jobb választ mit szeretnél
"ott írtam a legelső válaszban, ennél jobb választ mit szeretnél"
Az a minimálbár összege. Engem az érdekel elsősorban, hogy egy magyar munkavállaló mennyiért megy ki külföldre? Mennyi az annyi, amennyit itthon nem kap meg, de kint már megéri annyiért kimennie?
"Az a minimálbár összege. Engem az érdekel elsősorban, hogy egy magyar munkavállaló mennyiért megy ki külföldre? Mennyi az annyi, amennyit itthon nem kap meg, de kint már megéri annyiért kimennie"
erre csak az tudja, aki tudja neki mennyi kell. van akinek 1500 is elég, valakinek 3000 se. mindkettőre ismerek embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!