Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi kiadás mértéke érdekelne....

Havi kiadás mértéke érdekelne. Nem szórom a pénzt,de olykor belefér mozi,színház,ruha,stb.Ketten élünk,albérletben,továbbá megtakarítást is befizetünk minden hónapban,1 autót tartunk fent.A havi kiadásink összesen átlag 600E Ft.Ez normális manapság?

Figyelt kérdés
Fedezi a fizetésünk,csak olyan soknak érzem és kíváncsi volnék, hogy mi kezeljük rosszul a pénzt vagy ennyibe kerül az élet. Tényleg volt, hogy 100x jobban meg kellett húzni a nadrágszíjat,most sem szórjuk,főzöm napi szinten,megnézem az árakat,de mindent egybevetve ez az átlag költésünk. Kíváncsi vagyok, kinek hogy alakulnak ezek. Köszönöm a válaszokat.

jan. 25. 19:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, pár hónapja könyvelem, abszolút én is ezt gondoltam, hogy ez 2 főre marha sok. :D

De a visszajelzések alapján nem én szórom a pénzt, hanem ennyibe kerül az élet.

jan. 26. 13:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha felírod, rögtön látod, hogy ennek a fele a lakbér és az autó.

300 000 Ft = 150 000 Ft/fő.

Hát nyilván mindenhol lehetne vágni picit, és 530-ból is ki tudna jönni a teljes hónap, de nem érthetetlen, hova folyik el.

jan. 26. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
szinház mozi stb jah, miért hazudsz már a kérdés címében? Két kézzel szórod a pénzt...
jan. 27. 00:59
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
#13 Nem mindenki él minimálbéren, hogy ne engedhetné meg magának a szórakozást.
jan. 27. 09:06
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
#14: mégis ő sír hogy nincs pénze he
jan. 27. 12:28
 16/24 A kérdező kommentje:

15# Abszolút nem sírok, nagyon is megbecsülök mindent, amiért a férjemmel keményen meg is dolgozunk. Mint sokan mások.

Sok évet éltünk úgy, hogy nem fért bele minimális szórakozás sem, se mozi, se színház. De akkor sem gondolkodtam úgy, mint te most.

Sajnálom, hogy van aki becsületes munka ellenére sem engedheti meg magának ezeket.

Hdd el, mindig meggondolom mire költök, de ez nem azt jelenti, hogy megvonok magunktól mindent. ;)

jan. 27. 17:02
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

1, Én többet keresek egyedül mint ti ketten összesen :)

2, Te nyitottad hazugsággal a kérdésedet. Mind a 2egy kis réteg számára előállított prémium szolgáltatás, melyet emiatt magas felárral árulnak, ergó pénz szórás kategória. Pöföghetsz itt hogy ejamdnasldkasngf, de a tények nem változnak, moziba menni netflix helyett drágább, de legalább nem ad semmi extrát.

jan. 27. 17:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mind a 2egy kis réteg számára előállított prémium szolgáltatás, melyet emiatt magas felárral árulnak, ergó pénz szórás kategória."

Én az ingyen és 1800 Ft közötti skálán szoktam hozzájutni ezekhez.

jan. 27. 18:08
 19/24 A kérdező kommentje:

17# Örülök, egészségedre és kívánom, hogy légy kiegyensúlyozottabb, mint most.

Egyébként nem hiszem, hogy említettem volna a keresetünk összegét, ezek után ne vádaskodj hazugsággal. Élő példa vagy arra, hogy a pénz nem boldogít, a stílus maga az ember.

Azért egy színház több élményt ad számomra, mint a Netflix.

jan. 27. 19:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Még a mozit csak-csak ki lehet váltani a Netfilx előfizetéssel, de a színház? Teljesen más élmény, teljesen más közeg és eleve egy színházi darabban a színészek is máshogy játszanak, mint egy filmben.

Ha a színház pénzszórás, akkor kb mindenféle kikapcsolódás, szórakozás az kezdve a focimeccstől a horgászáson át az arborétumok és múzeumok látogatásáig.

jan. 27. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!