Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi kiadás mértéke érdekelne....

Havi kiadás mértéke érdekelne. Nem szórom a pénzt,de olykor belefér mozi,színház,ruha,stb.Ketten élünk,albérletben,továbbá megtakarítást is befizetünk minden hónapban,1 autót tartunk fent.A havi kiadásink összesen átlag 600E Ft.Ez normális manapság?

Figyelt kérdés
Fedezi a fizetésünk,csak olyan soknak érzem és kíváncsi volnék, hogy mi kezeljük rosszul a pénzt vagy ennyibe kerül az élet. Tényleg volt, hogy 100x jobban meg kellett húzni a nadrágszíjat,most sem szórjuk,főzöm napi szinten,megnézem az árakat,de mindent egybevetve ez az átlag költésünk. Kíváncsi vagyok, kinek hogy alakulnak ezek. Köszönöm a válaszokat.

jan. 25. 19:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális. Mi is ketten vagyunk asszonynal, plusz egy kistestű kutya. Van egy városi kisautó és lakáshitelt fizetünk. 6-700 ezer megy havonta, mert a kaja minőségén nem spórolunk és szoktunk kirándulni.
jan. 25. 19:46
 2/24 anonim ***** válasza:
71%

Alberlettel es az ismeretlen osszegu havi megtakaritassal a havi 600e es a havi 4M is 'normalis' lenne.

Ugye erzed miert kerdeztel f.szsagot?

jan. 25. 20:18
 3/24 A kérdező kommentje:

1# Ahogy írod, a minőségen nem spórolunk mi sem.

Köszönöm a választ! :)

2# Köszönöm az értelmes választ.

jan. 25. 20:29
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Ha nektek ennyi kell a jó élethez, és van is rá keret, akkor nem sok. Mindenki más szinten él, van akinek ez irdatlan mennyiség lenne (pl. nekem), de ettől még nem lesz "nem normális". Örülj neki hogy el tudtok ennyit költeni anélkül hogy anyagi problémáitok lennének.
jan. 25. 20:32
 5/24 A kérdező kommentje:
KEDVES 2# Albérlet rezsivel együtt 200.000,megtakarítások havonta 100.000
jan. 25. 20:34
 6/24 A kérdező kommentje:

4# Köszönöm a válaszod. Abszolút nem panasz,megbecsülök mindent, amim van és amit megengedhetünk magunknak. Pár éve nekünk is irdatlan összeg volt ez, talán azért merül fel bennem, hogy valamit rosszul osztok be.

Remélem hamarosan neked is javul a helyzet! :-)

jan. 25. 20:40
 7/24 anonim ***** válasza:
57%

Nekem 2023-ban (éves szinten összesen, egy fő, ezer forint):

Kajaköltség: -795

Lakhatás, rezsi: -1.021

Ruházkodás, vegyiáru: -211

Ingázás: -94

Telekommunikáció: -65

Egészségügy: -441

Pénzügyi szolgáltatások: -254

Használati cikkek amortizáció: -59

Értékvesztés, hitelezési veszteség: -3

Egyéb: -1

Összesen létfenntartás: -2.946

Szerencsejáték: -23

Üdülés, utazás: -4.332

Edzés: -107

Kávé, édesség: -251

Ajándékozás, adományok: -512

Szórakozás: -119

Kényelmi berendezések amortizácio: -250

Egyéb -210

Összesen életminőség költségek: -5.804

jan. 25. 21:29
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Így már más a kép. Ha ebből 200 az albérlet és 100-at fixen eltesztek, akkor szerintem a 600 összességében nem sok. De elgondolkoznék lassan, hogy érdemes-e ennyiért bérelni.

Mi saját családi házban élünk, minimális hitellel, egy gyerekkel, a havi költésünk 5-600 ezer forint között van attól függően, hogy bejön-e valami extra kiadás. Ebbe én nem számolom bele a megtakarításunkat.

jan. 26. 08:33
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nagyon jó lenne saját ingatlan, csak az önerő hiányzik. Nehéz összespórolni.
jan. 26. 08:38
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Először azt írtam volna, hogy baromi sok 600 ezer 2 főre.

De így hogy írod, hogy 200 ezer az albérlet, így már reális.

Mi sajátban lakunk, ígyis elmegy 400 ezer 2 főre+1 babára.

És ebben nincs benne a megtakarításunk.

jan. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!