Normális dolog ez, webáruházas rendelésnél? (Többi lent)
Tehát játékokat árusító webáruház, rendeltem 2 játékot karácsonyra. Visszaigazolta a webshop a rendelést pár perc múlva.
Aztán kb. egy óra múlva jött az értesítés, hogy következő munkanap átadják a futár cégnek, és küldték a számlát is (ami utánvétes számla lesz amúgy), de csak az EGYIK játék volt rajta.
Ami tény, hogy amikor rendeltem, mindkettő rendelhető volt, és más-más gyártótól szerezték be.
De nekem ehhez mi közöm? Akkor két csomagban, két szállítási költséggel kapom meg, ez bevett szokás?
Megnézed a számlán, mennyit számoltak csomagolzási költségekre, ez általában az egész rendelésre vonatkozik.
Az meg, hogy két csomgaban kapod, teljesen természetes, ha pl. Pestre rendelted, az egyik Nyíregyházáról jön, a másik Györböl, akkor értelemszerüen nem egybe lesznek csomagolva. (A helyiségnevek csak a példa kedvéért vannak!)
Egyébként a rendelésnél is feltüntetik, hogy van-e az adott termékre szállítási költség és mennyi.
Elvileg, ha egy csomagban akarnák küldeni, akkor HÁROM posta- és három csomagolási költséged lenne, mert elöször a központba kellene mindkét terméket vinni, ott átcsomagolni és újra szállítani, most már hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!