Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális dolog ez, webáruházas...

Normális dolog ez, webáruházas rendelésnél? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát játékokat árusító webáruház, rendeltem 2 játékot karácsonyra. Visszaigazolta a webshop a rendelést pár perc múlva.

Aztán kb. egy óra múlva jött az értesítés, hogy következő munkanap átadják a futár cégnek, és küldték a számlát is (ami utánvétes számla lesz amúgy), de csak az EGYIK játék volt rajta.

Ami tény, hogy amikor rendeltem, mindkettő rendelhető volt, és más-más gyártótól szerezték be.

De nekem ehhez mi közöm? Akkor két csomagban, két szállítási költséggel kapom meg, ez bevett szokás?

2023. nov. 26. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
89%

Megnézed a számlán, mennyit számoltak csomagolzási költségekre, ez általában az egész rendelésre vonatkozik.

Az meg, hogy két csomgaban kapod, teljesen természetes, ha pl. Pestre rendelted, az egyik Nyíregyházáról jön, a másik Györböl, akkor értelemszerüen nem egybe lesznek csomagolva. (A helyiségnevek csak a példa kedvéért vannak!)

Egyébként a rendelésnél is feltüntetik, hogy van-e az adott termékre szállítási költség és mennyi.

Elvileg, ha egy csomagban akarnák küldeni, akkor HÁROM posta- és három csomagolási költséged lenne, mert elöször a központba kellene mindkét terméket vinni, ott átcsomagolni és újra szállítani, most már hozzád.

2023. nov. 26. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
72%
Olyan szokott lenni, hogy több részben küldik, de emiatt nem szokott magasabb lenni a szállítási költség.
2023. nov. 26. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!