Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressünk viszonylag...

Hogyan keressünk viszonylag sok pénzt tinédzserként?

Figyelt kérdés
Olyan pénzszerzési módokra vagyok kíváncsi, amelyekkel kiskorúként is sok pénzt tudnék keresni.

jan. 21. 13:57
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
#40 De én azt akarom, hogy legyen is.
jan. 21. 19:06
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ott tartottunk, hogy munka. Ismerős szó?
jan. 21. 19:08
 43/47 anonim ***** válasza:
8%

"Valaki megvette Andrew Tate kurzusát? Megéri?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

Ha sittesek kurzusából tanulsz, könnyen ott végzed te is... Jobb példaképeket válassz!

jan. 21. 19:08
 44/47 anonim ***** válasza:
8%

" mondja a 15 éves gyerek hogy keresett 40000 dollárt (kb.16millióHUF)"

Kereshetett, ha vett jókor bitcoin, és jókor is adta el.

Nyilván nem a saját nevén.

jan. 21. 19:11
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

"De én azt akarom, hogy legyen is."

Ha a saját fiam lennél, elbeszélgetnék veled, sőt, segítettem volna az elmúlt 17 évben felépíteni egy jövőképet neked, hogy ne céltalanul és tanácstalanul bámulj bele a világba 17 éves korodban.

De mivel nem az én fiam vagy, így nem zavar, hogy hülyeségekről álmodozol, amíg nem ártasz vele (magadon kívül) senkinek.

jan. 21. 19:19
 46/47 anonim válasza:
Írj egy bestseller regényt. A kiadókat nemigen érdekli, hány éves a szerző, ha jó a könyv.
jan. 22. 11:06
 47/47 anonim ***** válasza:

Volt osztálytársam a kereskedős megfejtést tolta huszonéve is, azóta se állt le vele, csak nyilván amikor eleget begyűjtött adokveszekkel, akkor átállt komolyabbra, legálisan. Mondjuk neki kezdettől nagyon jól állt ez. Nem voltak gazdagok, nem is volt gyors a siker, de jól érezte magát benne kezdettől, mi is számíthatna jobban?

Persze elég sok az olyan arc is, aki inkább utólag szerette meg, amit választott, és elég jó az összeredmény, nem csak pénzben. A legfontosabb, hogy legyen egész nap a fókuszodban az, hogy pluszos üzletet csinálj úgy, hogy megérte a vesződséget, ha volt egyáltalán. Több lehetőség bukkan fel így (mivel rá vagy állva és a legkisebbet is látod), és több jövedelmező ötleted születik így. Nyilván ami testhezállóbb, azt szívesebben válogatod be lehetséges legjobb útnak, de azért az erősen pozitív mérleg sose kerüljön ki a fókuszból!

Nem fog azonnal menni, és nem véletlenül kb a coach bs zanzásítva ez a pár mondat. Ugye ami közhelyes, az általában azért az, mert tényleg úgy valahogy igaz. Engedd magad elgondolkodni, hagyd a figyelemeltereléseket másoknak (egyre inkább legalábbis), keresd a lehetőségeket a magad módján, pont ettől lesz valódi: ne más mondja meg!

jan. 22. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!