Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nektek 19-20 éves korotokban...

Nektek 19-20 éves korotokban mennyi saját megtakarításotok volt?

Figyelt kérdés
Úgy értem ami valóban általatok "termelt" pénz, nem szülőktől kapott, illetve ami felett ti rendelkeztek. Csupán kiváncsiságból.

2012. ápr. 8. 23:22
 1/8 anonim válasza:

Hat azt ugy nem tudom kulonvalasztani.

Kb 10eves korom ota penzt kerek az unnepekre.

Csak magamtol talan 100ezer korul

2012. ápr. 8. 23:39
 2/8 tetro ***** válasza:
200-300ezer max
2012. ápr. 8. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:

23 éves koromig a szüleimnél laktam akkor 19 évesen mentem el dolgozni és havi 100 ezret kerestem a fizum felét beadtam a családi kasszába a másik felét meg félre raktam, tanfolyamokra, benzinre, meg szórakozásra. Ez így összesen ami volt olyan 22 éves koromban kb 300 ezer Ft körül volt de akkor sok túlórát is vállaltam unalmamba meg ugye műszak után ismerősömnél voltam pizzafutár onnan is jött be egy kevéske pénzem mint másodállás jó volt az.

Vissza sírom azt az időt amikor még munka után mehettem kicsit autókázni pizzát kivinni meg egy kis zsebpénzt keresni, de a barátnőm nem akarja pont azért hogy vele is legyek egy kicsit ami érthető is persze :) 26/F

2012. ápr. 9. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

16 éves koromban volt 17500 Forintom abból indítottam el az életem.

Nagyon szeretem a pénzt, főleg azért mert 16 évesen nem volt normális cipőm. Egy állami gondozott sráccal (nekem volt könnyebb mert volt családom) nekiálltunk falakat festeni (grafiti), és fél évre rá már a Pepsinek, és a Burger Kingnek dolgoztunk.

18 évesen csináltam az első cégemet. 22 évesen saját lakásom, és autóm volt, meg pár millióm.

Viszont nem volt fiatalságom, teljesen kimaradt minden csak a munkára emlékszem. A baráti körömből sokan vitték sokra, de akkor könnyebb volt, mert senkinek nem volt semmije. Most túlkínálat van.

F/37

2012. ápr. 9. 00:35
 5/8 anonim válasza:

17 éves korom óta külön élek szüleimtől.

Most 2012ben nyáron leszek 20 éves.

Jelenleg 1 millió forint megtakarításom van. Amit saját magam kerestem meg, gyűjtöttem össze.

2012. ápr. 9. 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Abban az időben semmi. Nem is volt jövedelmem és nem is foglalkoztam a pénzügyekkel.

Mostanra kb 20 milliós vagyont szedtem össze (34, F), de azért ez még a biztonsági zónához is kevés.

2012. ápr. 9. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
pont annyi, mint most (15 évvel később) 0 Ft
2012. ápr. 9. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

20évesen indítottam a megtakarításom, havi 10 ezer forinttal. Sajna a szüleim elég vacak helyzetben vannak, így nem tudnak úgy segíteni, ahogy a legtöbb egyetemistát segítik. Időnként utalnak egy 10-20 ezret. Amit megkeresek, abból élek.

Ha náluk laknék, akkor millióim lennének már...

2012. ápr. 10. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!