Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha írok egy saját novellát,...

Ha írok egy saját novellát, kis regényt, akkor van esélyem vele azon kívül, hogy megjelenhet a neten, még pénzt is keresni?

Figyelt kérdés
Van két novella ötletem, bele is kezdtem. El akarom majd küldeni kiadóknak, és netes oldalaknak is, de van esélyem, vele pénzt is keresni? Sajnos számos cikkem megjelent már neten, de csak megköszönték és szóltak, hogy nyugodtan írhatok még...:( Most ez a két novella ötletemet nem szeretném ingyen megosztani, de van esélyem, hogy esetleg egy kis pénzt is kereshetek velük?Ha igen, akkor a kísérő levelemben leírom, hogy árulom az írásom, vagy hogy csináljam?
2012. márc. 26. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nevet kell szerezned. Bármivel. Írhatsz akármilyet, elolvasni sem fogják, ha nem ismernek.

Ezért tud olyan senki is könyvet megjelentetni, mint akármelyik valóvilágos bakfis.

2012. márc. 26. 18:46
 2/2 Mr. Birmingham válasza:

Jó magam is szívesen írok, ki nem szeretne egy kis pénzt kapni érte.

Egy tanácsot hadd adjak, amit az elmúlt pár év alatt tanultam meg.

Sose csinálj valamit pusztán a pénzért vagy akármilyen eredményért. Első sorban szeresd magát a munkát, különben a fásultság és csalódottság veszi át a kreativitás helyét.

Nem vagyok még járatos a kiadásban, de mepróbálhatod a saját pénzeden kiadni az alktoásaidat. Másrészt egyet értek a másik hozzászólóval "név"-re van szükséged. Azaz bizonyítanod kell.

Ehhez több pályázatot is megtalálsz, szinte bármilyen témakörben.

[link]

A legjobbakat!

2013. márc. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!