Hogyan keressünk viszonylag sok pénzt tinédzserként?
@21
A 9 és a 11 valós, működő és megvalósítható tanácsok voltak.
Elvileg 17 évesen, ha szeretnél már tudsz főállásban dolgozni. Nyáron el tudsz menni diákmunkázni.
Nàlunk a környéken mindig keresnek embereket - főleg nyugdíjasok - akik a ház körüli munkákat meg tudják csinálni. Szerintem, ha papírfecniket kiraksz, hogy 2000-3000 forintos óradíjért vállalsz, kisebb ház körüli munkákat diákként (mondjuk most nincs szezonja, de fűnyírást, függönyleszedést, gyerekek elhozását a suliból, költözésben cipekedést, bevásárlást, kutyasétáltatást), akkor néhány embert érdekelni fog. Ha megbízhatóan és nem drágán dolgozol, akkor pedig ajánlani fognak az ismerősöknek is.
@ ma 15:14
"ha papírfecniket kiraksz, hogy 2000-3000 forintos óradíjért vállalsz, kisebb ház körüli munkákat"
Ez már vállalkozást igényel.
Egyébként a multihoz ha elmegy melózni, kezdő órabér 1200-1600 között van.
15 éves koromtól minden nyarat végigdolgoztam, ez a pénzkeresési lehetőség minden fiatalnak rendelkezésére áll.
Ha budapesti vagy, szinte korlátlan lehetőségeid vannak dolgozni és pénzt keresni, ha akarsz.
"Hogyan keressünk viszonylag sok pénzt tinédzserként?
Olyan pénzszerzési módokra vagyok kíváncsi, amelyekkel kiskorúként is sok pénzt tudnék keresni."
#pénz #gazdagság #karrier #tőzsde
A #munka #diákmunka szavak miért nincsenek a kulcsszavaid között?
Miért szerezni akarod a pénzt, miért nem munkával megkeresni?
"A #munka #diákmunka szavak miért nincsenek a kulcsszavaid között?"
Gondolom mert ezekkel nem lehet sok pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!