Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressünk viszonylag...

Hogyan keressünk viszonylag sok pénzt tinédzserként?

Figyelt kérdés
Olyan pénzszerzési módokra vagyok kíváncsi, amelyekkel kiskorúként is sok pénzt tudnék keresni.

jan. 21. 13:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Előző, tizenhét évesen, saját néven pedig sehogy.
jan. 21. 17:56
 32/47 anonim ***** válasza:
31%
Legyél te a következő Azahriah vagy ki is.
jan. 21. 17:58
 33/47 anonim ***** válasza:
23%

Vásárold meg önjelölt guruk kurzusait tízezrekért vagy százezrekért dropshipping vagy affiliate marketing témákban és ha hasznod nem is származik belőle, legalább őket milliomossá teszed vele (ha sok hasonló tanácstalan megveszi, mint te).

Amúgy meg ne az instagramról tájékozódj, ha pénzre van szükséged, magukat gazdagnak mutató fiatalokat irigyelve, hanem böngészd a neked szóló álláslehetőségeket a diákszövetkezetekben.

Hasznosítsd az iskolában, vagy azon kívül megszerzett tudásodat, pl. nyelvtudást, szaktudást.

jan. 21. 18:04
 34/47 A kérdező kommentje:
#33 Nincs instagramom.
jan. 21. 18:33
 35/47 anonim ***** válasza:
0%
A munka, mint szó ismerős?
jan. 21. 18:40
 36/47 anonim ***** válasza:
0%

"#33 Nincs instagramom."

Lehet ez a baj. Az ilyen befutott insta influenszerek több százezret kiszámláznak a márkának azért hogy kitesznek róluk valami reklámposztot.

jan. 21. 18:42
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

"Nincs instagramom."

Látom, megragadtad a mondandóm lényegét, kérdező...

jan. 21. 18:44
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

"Az ilyen befutott insta influenszerek több százezret kiszámláznak a márkának azért hogy kitesznek róluk valami reklámposztot."

Egy Sarka Kata vagy Berki Mazsi az lehet, de kérdező nem tud számlázni, még csak 17 éves.

Dolgozni és vele pénzt keresni viszont tud. Ha akar.

Ha nem akar, akkor meg majd beszervezik dílernek jó pénzért.

Bukó emberekre mindig szükség van, akit elfoghatnak látványosan a zsaruk.

jan. 21. 18:49
 39/47 A kérdező kommentje:
Láttam ilyen Andrew Tate féle RealWorld student beszélgetéseket ahol mondja a 15 éves gyerek hogy keresett 40000 dollárt (kb.16millióHUF) és szerintem kamu az egész , mert nem tudom hogy mit csinálhat amivel ennyit keres.
jan. 21. 18:52
 40/47 anonim ***** válasza:
27%

"ahol mondja a 15 éves gyerek hogy keresett 40000 dollárt"

Hát mondjad te is! 😂

jan. 21. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!