Ha elkérek 40km fuvarért 21 ezer forintot az köcsögség?
Jó barátok vagyunk, ez miatt összeveszett velem, de nem is értem miért, mert ezért a fuvarért 30-at szoktam elkérni
Egy budapest - pécs 120 ezer forint nálam kb.
Vannak olyan madarak, csak nem így.
Utánanéztem az áraknak. budapesti taxik is ennyiért visznek el 40 km-re, meg Pécsre. De az egyrészt nyereségorientált vállalkozás, és nem csak a civil autósoknál szokásos kiadásaik vannak. Hasonló „szívességi” fuvarozásnál (nem üzletszerű, rendszeres, mint amiről a kérdező ír) sokszor az üzemanyag merül fel. De hát ha minden kiadást ráterhelne az autós részarányosan, akkor másfélszerese simán kijön, ha nem több.
Egy Budapest-Pécs szerintem 20-25 ezer lenne, ha nem kell visszajönni (Tehát a fuvarozó maga is lemenne Pécsre). Amennyiben nem, akkor a visszaút árát is elkérheti. De még így is csak a felénél járunk.
"Jó barátok vagyunk"
Voltatok.
Más a baráti szívesség és a fizetős szolgáltatás.
"Egy budapest - pécs 120 ezer forint nálam kb." :DDD
Menjen veled az, akinek két anyja van. 120 ezerből új kocsit bérlek egy hétvégére és még vissza is kapok a pénzből amikor visszavittem a kocsit.
Vonattal meg 19 ezer a 30 napos országbérlet, 30 napig korlátlan utazással. Ha Pécsre értem, ott meg fogok egy taxit, max. 2-3 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!