Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha elkérek 40km fuvarért 21...

Ha elkérek 40km fuvarért 21 ezer forintot az köcsögség?

Figyelt kérdés

Jó barátok vagyunk, ez miatt összeveszett velem, de nem is értem miért, mert ezért a fuvarért 30-at szoktam elkérni

Egy budapest - pécs 120 ezer forint nálam kb.

2023. nov. 15. 13:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Vannak olyan madarak, csak nem így.

Utánanéztem az áraknak. budapesti taxik is ennyiért visznek el 40 km-re, meg Pécsre. De az egyrészt nyereségorientált vállalkozás, és nem csak a civil autósoknál szokásos kiadásaik vannak. Hasonló „szívességi” fuvarozásnál (nem üzletszerű, rendszeres, mint amiről a kérdező ír) sokszor az üzemanyag merül fel. De hát ha minden kiadást ráterhelne az autós részarányosan, akkor másfélszerese simán kijön, ha nem több.

Egy Budapest-Pécs szerintem 20-25 ezer lenne, ha nem kell visszajönni (Tehát a fuvarozó maga is lemenne Pécsre). Amennyiben nem, akkor a visszaút árát is elkérheti. De még így is csak a felénél járunk.

2023. nov. 16. 14:37
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"Jó barátok vagyunk"

Voltatok.

Más a baráti szívesség és a fizetős szolgáltatás.

2023. nov. 16. 20:04
 33/34 anonim ***** válasza:
Üzemanyag ára, plusz 2-3 ezer amit reálisnak tartok, vagy bármennyit, ha előre megegyeztek az árban, hogy mennyiért viszed el ide-oda.
2023. nov. 18. 20:50
 34/34 anonim ***** válasza:

"Egy budapest - pécs 120 ezer forint nálam kb." :DDD

Menjen veled az, akinek két anyja van. 120 ezerből új kocsit bérlek egy hétvégére és még vissza is kapok a pénzből amikor visszavittem a kocsit.

Vonattal meg 19 ezer a 30 napos országbérlet, 30 napig korlátlan utazással. Ha Pécsre értem, ott meg fogok egy taxit, max. 2-3 ezer.

2023. nov. 18. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!