Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Köcsögség megkérdezni, hogy...

Köcsögség megkérdezni, hogy egy barátomtól hogy egy posztján miért nincs több like?

Figyelt kérdés
A profilképen annyi van, hogy megszámolni is alig lehet, míg azon amikor azt posztolta ki, hogy elvégezte az egyetemet meg csak 1.

2021. jún. 9. 21:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. jún. 9. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép dolog szerintem ilyeneket kibeszélni egyáltalán, másrészt meg annyira lényegtelen. Miért figyelgeted hogy ki milyen posztjára hány lájkot kap?
2021. jún. 9. 21:25
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, hogyan kérdezed. Lehet a kérdéssel implicit azt állítani, hogy szerinted az a kép több like-ot érdemelt volna, meg azt is, ha a barátod egy béna alak, mert nincs elég like-ja.
2021. jún. 9. 21:28
 4/17 A kérdező kommentje:

Én azt akartam volna kihozni belőle, hogy szar arcok az ismerősei, hogy egy képet likeolnak míg azt, hogy kemény munkával elvégez egy egyetemet meg le se szarják. Mert szerintem az egyetem elvégzése messze nagyobb teljesítmény mint szépen mosolyogni.

Sőt még ezt se írtam volna így implicit le, egyszerűen arra akartam rákérdezni, hogy őt ez mennyire zavarja. Mert tudom, hogy sokat tanult és ez egy komoly mérföldkő az életében.

2021. jún. 9. 21:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal lényegesebb, hogy a való életben a közeli ismerősök, család, barátok, hogy fogadták a hírt. Az, hogy valakinek hány like van egy posztján az szerintem úgy 10 éve bírt jelentőséggel..
2021. jún. 9. 21:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenki azt lájkol, ami tetszik neki, mivel tetszik gomb a neve.

Lehet az ismerősei nagyrészével nincs annyira jó viszonyban, hogy ezt is lájkolják neki, mert nem csak a posztnak, vagy képeknek kell jóknak lenniük, hanem a lájkolások attól is függenek, hogy az ismerősei nagyrészével mennyire van nagy jó viszonyban az ember.

2021. jún. 9. 21:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy olyan gyerekes kukiméregetés, hogy kinek mennyi lájk van adott posztja vagy fotója alatt.

Ha engem kérdeznének fel, hogy miért van "itt" 296 like, "ott" meg csak 1, én biztos azt válaszolnám, hogy "ki a f**t érdekel?"

Természetes, hogy egy jobb fotómmal szinte biztos, hogy 300 körüli lájkot "hozok", egy életeseménnyel meg 1...15 körülit. De voltaképp nem is érdekel.

2021. jún. 9. 22:14
 8/17 A kérdező kommentje:

Téged ez nem szomorít el, hogy ha szépen pucsítasz azt minden ismerősöd értékeli még azt ha tanulsz 3-5 évig keményen azt meg csak a jóanyád?

Mert szerintem ez nagyon mutatja, hogy milyen ismerőseink vannak neten, hogy egy komoly életesemény nem fontos de egy jól sikerült kép meg igen.

2021. jún. 9. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogos... És aki jól pucsít jobban is keres mint egy diplomás!
2021. jún. 9. 22:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik a külső értéke, a másik pedig a tehetség.
2021. jún. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!