Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem kapok facebookon...

Miért nem kapok facebookon lájkot? 21L

Figyelt kérdés
908 ismerősöm van facebookon, de alig kapok lájkot. Egy profilkép átlagosan 10 lájk, egy megosztás átlagosan 1 lájk. Szomorú vagyok. :(

2017. okt. 13. 15:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Tegyél fel egy ruhátlan képet majd lesz lájk.
2017. okt. 13. 15:24
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
xd ne legyél szomorú, mert én is az leszek...
2017. okt. 13. 15:30
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
nem mindegy, hogy azt a 908at csak latasbol ismered (vagy meg annyira se, csak ugy bejelolted, hogy nojon a szam), vagy joba vagy veluk
2017. okt. 13. 15:32
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

Édes fszom. Hol tart a világ? :D

Talán ne jelölj be olyanokat, akiket életedben egyszer (se) láttál, és talán tölts fel jobb minőségű képet.

Lehet, hogy tök gázak a képeid.

2017. okt. 13. 15:36
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 318 ismerősöm van,a profilképemen meg 30 like. Nem különösebben érdekel,aki szeret, anélkül is szeret, hogy likeolgat, vagy bármi.

Egy másik barátnőmnek 419 ismerőse van, 100-150 likeos képei, mégis én vagyok az egyetlen barátnője,mindenki mással felszínes a kapcsolata.

Miért számít neked, hogy hány likeod van? Nem attól leszel jobb/rosszabb ember

2017. okt. 13. 15:41
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha félnaponta dobsz fel egy szelfit, az emberek széplassan ignorálni fognak és automatikusan átgörgetnek majd a legújabb profilképed fölött (talán csak akkor lesznek érdekesek a képeid, ha kellően meghökkentőek, vagy éppenséggel dögösek).
2017. okt. 13. 15:45
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Itt inkább az a kérdés, miért érdekel egyáltalán ez az egész nyomorult lájk téma. Ennyire üres az életed? Akkor inkább azzal kéne kezdened valamit.
2017. okt. 13. 15:47
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

És ha kapsz lájkot akkor mi lesz? Azt hiszed hogy kedvelni fognak? Hogy a barátaid lesznek vagy mi? Amúgy ez egyszerűen működik: nyalizni kell

Lájkold mások képeit, posztjait és írj oda valami mézes-mázos, nyalizós szöveget. Nyalizz nekik a valós életben is. Vágódj be náluk, hitesd el velük hogy a barátjuk vagy. A képeid pedig: segg, mell, has ki, sok smink, csücsörítés, állítsd be jól a hajad és csináld addig a selfieket amíg nem lesz valamelyik igazán jó+egy nyálas "húdebööööölcs" szöveg, mint például: "Túl sok mindenen mentem már keresztül ahhoz hogy bízzak benned" vagy "A szerelem egy gyönyörű hazugság", és így megkaphatod azokat az értéktelen, kamu kedveléseket a kiéhezett tinifiúktól és 50-esektől meg a hátad mögött kibeszélő "barinőktől".

2017. okt. 13. 15:49
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Nekem meg már egy hónapja nincs facebookom..(yaay!) persze nem azért szüntettem meg,mert keveseltem a likeokat :D
2017. okt. 13. 15:49
 10/21 anonim ***** válasza:
61%
Lájkoljam neked?
2017. okt. 13. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!