Miért nem kapok facebookon lájkot? 21L
Édes fszom. Hol tart a világ? :D
Talán ne jelölj be olyanokat, akiket életedben egyszer (se) láttál, és talán tölts fel jobb minőségű képet.
Lehet, hogy tök gázak a képeid.
Nekem 318 ismerősöm van,a profilképemen meg 30 like. Nem különösebben érdekel,aki szeret, anélkül is szeret, hogy likeolgat, vagy bármi.
Egy másik barátnőmnek 419 ismerőse van, 100-150 likeos képei, mégis én vagyok az egyetlen barátnője,mindenki mással felszínes a kapcsolata.
Miért számít neked, hogy hány likeod van? Nem attól leszel jobb/rosszabb ember
És ha kapsz lájkot akkor mi lesz? Azt hiszed hogy kedvelni fognak? Hogy a barátaid lesznek vagy mi? Amúgy ez egyszerűen működik: nyalizni kell
Lájkold mások képeit, posztjait és írj oda valami mézes-mázos, nyalizós szöveget. Nyalizz nekik a valós életben is. Vágódj be náluk, hitesd el velük hogy a barátjuk vagy. A képeid pedig: segg, mell, has ki, sok smink, csücsörítés, állítsd be jól a hajad és csináld addig a selfieket amíg nem lesz valamelyik igazán jó+egy nyálas "húdebööööölcs" szöveg, mint például: "Túl sok mindenen mentem már keresztül ahhoz hogy bízzak benned" vagy "A szerelem egy gyönyörű hazugság", és így megkaphatod azokat az értéktelen, kamu kedveléseket a kiéhezett tinifiúktól és 50-esektől meg a hátad mögött kibeszélő "barinőktől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!