Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitől függ hogy Facebookon ki...

Mitől függ hogy Facebookon ki mennyi lájkot kap?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hülye kérdés. Nem vagyok ennyire felszínes csak zavar hogy barátnőm lájkol valakit mondjuk akinek több száz lájkja van pedig tök normális képe van a csávónak semmi extra. 21 éves vagyok, ha én kirakok képet alig kapok lájkot. Pedig edzek ezért izmos is vagyok meg a lányok is mondják hogy jól nézek ki akkor meg nem értem. IGazából nem érdekelt eddig ez a dolog de elgondolkodtam hogy ennyire rosszul nézek ki vagy ez azon múlik, hogy ki mennyi emberrel van jóban? LEment kicsit az önbizalmam emiatt. Mit gondoltok?

Azokat kérdezem akik népszerűek lájkok terén vagy van sejtésük hogy miért lehet ez.

2015. aug. 2. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Atyavilág neked fejben van a probléma azért nem jönnek a LIKE-ok :DD
2015. aug. 2. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Felmerült már benned (írhatnám, hogy bennetek, mert sok az ilyen kérdés), hogy (mondjuk 16 éves kor fölött) nem azt lájkolják az emberek, hogy mennyire szexi, aki a képen van: Minek lájkoljam, hogy ott vagy jobbról is, balról is, meg fejjel lefelé? Ha a kép kreatív, vagy vicces, vagy olyan helyen van, ami tetszik, vagy valamiért releváns, vagy TÖRTÉNIK RAJTA VALAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, például az illetőnek mondjuk diplomaosztója van, azt lájkolom. Nem azt, hogy hú de veszettül szexi a diplomázós sapkájában.

Azon kívül hány ismerősöd van? Több száz lájkom nem is lehetne nekem pl., mert összesen nincs 200 ismerősöm.

2015. aug. 2. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, ez a népszerűségi index. Én úgy vettem észre, hogy akik mindig lájkolnak másokat, mindig felköszöntenek azok ezeket jobban visszakapják.

A csáléfogú, gizda, szemüveges pubertás előtt álló páva cigánygyerek több liket kapott.

Meg most néztem épp, az a lány (16) aki ugyan úgy öltözködik mint 6. osztályba, és olyan az arca mint ha csalánnal dörzsölték volna, most kapott 70 liket.

Ne aggódj neked ott van a gyárilag az arcod, ha nem is likeolják, akkor sem lehetnek vakok, valószínűleg ez fog tetszeni a lányoknak.

Ott rontottam el, hogy régen nem liekoltam senkit (tényleg senkit), mivel úgy gondoltam majd likeolják mások, fel sem tűnik nekik én rányomtam e vagy sem.

A valóságban senki felett nincsenek ott a lájkjai és effektelni sem tudnak.

2015. aug. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!