Lájkokkal szembeni stressz?
Én és a haverom 20 évesek vagyunk. Illetve én 19.
Nálam különösen nincsen ebből gond, de nála igen. Ha feltesz egy új profilképet kb 3 lájk van rajta. Nekem 20+ szokott lenni. Nem hittem el, hogy ennyire meghatározó a lájkéhség embereknél. Bármilyen képet, bárkivel csináltat és bármilyen minőségi szerkesztés teszek neki én (tanultam) rá, neki nem jön több lájk. Nem kevesebb tőlem, talán annyi, hogy nekem egy barátság extrákal csak van, neki pedig barátnője van. A nők meglátása szerint én jobban nézek ki, de ahogy elnézem a képeit, teljesen ugyan olyan, mint egy "ismertebb" gyerek. Azt mondja nem zavarja a kevés lájk, dehát látom. Ne azt mondjátok, hogy ne érdekelje, mert azzal már próbálkoztam. Én beléptem egy csoportba és így nekem a 20+ lett 50+, bár ez nem érdem, jobban néz ki, de neki most is 9 van rajta. Mondtam, hogy lépjen be, de azt láttam rajta hogy szégyelli magát. Az ötleteket továbbadnám
A lájkok nagyon fontosak.
"Azt mondja nem zavarja a kevés lájk, dehát látom"
És mi van, ha rosszul látod? Mi van, ha tényleg magasról tojik rá, ami valljuk be normális reakció. Mert ki a frászkarikát érdekli az egész.
Szetintem teljesen földbe döngölöd szegény haverod önbizalmát ezzel a like számolgatással. Lehet ha te nem foglalkoznál ennyit a számokkal, akkor őt sem érdekelné ennyire.Jelenleg te tartod benne a bizonytalanságot.
Nem vagyunk egy korosztály,de az a tapasztalatom, hogy több likeot kapnak azok a képeikre akik nem naponta posztolnak, és változtatják a profilképüket.
A sok poszt amellet ,hogy bizonytalanságot sugároz még erőszakos is:
-Na! Ugye milyen jó pasi/csaj vagyok!?
Tehát, néha a kevesebb több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!