Köcsögség megkérdezni, hogy egy barátomtól hogy egy posztján miért nincs több like?
Te egy rettenetesen idegesítő ember lehetsz. Igen, bunkóság és nem is értem a te fajtádat, akiknek annyira nincs életük, hogy ráérnek ilyen baromságokat is lesni, hogy kinek mire hány lájk jött és milyenek az ismerősei. Mi a fenét érdekel téged ennyire? Mi közöd hozzá?
De nyilván meg fogod kérdezni és ezen fogsz rugózni még minimum fél évig. Van pár hasonló ismerősöm, nagy ívben kerülöm őket, mert hasonló kérdéseket tesznek fel és jobb az idegrendszeremnek, ha inkább nem beszélgetünk.
A kérdező igencsak félreért engem. :D
Nem a rólam készült fotókra jön a sok lájk, ahhoz én se fiatal, se szép nem vagyok.
Az általam készített fotókról beszélek (épület, táj, makró...stb)
#7 voltam.
ma 22:59
még az is jobb, mert ott legalább a tehetségedet lájkolják de engem fordított esetben ha kb. senki le se szarná azt, hogy sikerült elvégeznem az egyetemet eléggé idegesítene.
A lájk az nem jelent semmit. Nem változtat az ember életén. Nem fog vele jobban sem keresni.
Meg egyébként kérdező a válasz a kíváncsi kérdésedre a bizonyos kis posztok, életesemények nem jelennek meg minden ismerős hírfolyamában. Csak a képek, meg a kapcsolati státuszok jelennek meg több ismerős hírfolyamában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!